Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

VANUCCI
Účastník (Participant)

😎 Ahojko, skús odsledovať ako ja vlani a tohto roku tiež, komplet tréningy, kvalifikácie a preteky, počúvaj rádiovú komunikáciu toho rozmaznaného decka, jeho vyjadrenia a tvrdenia, čítaj o tom  vyjadrenia odborníkov a všetkých zainteresovaných do F1, aký je v nich /jeho slovách a myšlienkach/ obrovský rozdiel, keď má náskok pol kola pred všetkými a keď mu niekto dýcha na chrbát a nedajbože ho predbehne. Je taký istý „kvalitný pilot“ ako bol tlačenkový Šumák, keď spolu s Barikelom dali kolo všetkým autám, bolo to o kavalite jazdca?, alebo obrovský rozdiel vo výkone auta, keď Barikelo na cieľovej rovinke ho musel pustiť pred seba, keď už ozaj mu to nešlo tak nafingoval nehodu. Podobné je to aj teraz že Mercedes, je kdesi inde a troška mu kontrujú Ferarri a Red Bull, ostatní sú z inej planéty. Dlho by sme sa mohli o tom rozprávať  🙂
Retro to vystihol aj keď ako píše, že to nesleduje. je to o inžinieroch, stratégoch, peniazoch to už nie je o kvalite jazdca ako to bolo za Hanta, Sennu, Laudu a podobne, keď po skončení pretekov mali krvavé pľuzgiere oa radiacej páky, to bola iná káva a iná kvalita jazdcov. 
Ale už stačilo, veď hádam, bude niekedy príležitosť o tom pokecať na kľude niekde pri dobrom pivku  😉 👍  
Ozaj veď ja mám Svijanský máz  😁

Partneri