Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
Goldy, ešte že ťa máme. 👍
Ja som zaspal. až teraz som sa zobudil, kua. 😁
Aspoň ma tak nesere, že Rossi sa ešte stále nenaučil jazdiť. Nemal začať, kkt, na malých motorkách, mal ísť rovno aspoň do SBK. 😈
Retro, ja som vyrastal v bahne na najrôznejších „podomo-edvenčr-dvojtaktoch“, v drvivej väčšine bez ŠPZ. Počet svojich pádov ani neviem, bolo ich veľa, ale v bahne sa to predsa neráta. Na asfalte už ich bolo o niečo menej, ale stále cca o päť či šesť viac, ako by malo… 😈
Ja som už vtedy sníval o japoncoch, OHC-čko ma nešponovalo, mal ho napr. strýko, ale furt sa mu to kazilo. Jeden náš známy mal tiež, s komárňanskými triapolkármi sa vydal na dovolenku, ale po 30 kilometroch sa mu rozsypal motor… No, endurance-mašiny to neboli, navyše bolo ich málo a boli drahé.
Ale veď dnes je ich viac, ako sa kedy vyrobili… 😁

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte