Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😁 Ahojko, šak ja tiež neviem, o čom tam točíme.
To mi však nebráni v tom aby som niečo aj ja tam niečo „nepritočil“, šak ma poznáte…
Šajnu ale mám, tipujem, že Reeno chcel doporučiť eXeBaTovi, aby to naše losovanie roztočil, že švacne kladivom po tej jeho PC-rulete.
😈
Nudím sa, prší, zima je, tma je, takže kým mi pamäť slúži, kulturellní vokénko:
V scifi-filme ARMAGEDDON vystrelili Bruca Willisa, Bena Afflecka a ďalších méždunaródnych renegátov na nasratý asteroid, kerý chcel zničiť zemeguľu (vrátane mojich gúľ).
Mali navrtať dieru do asteroidu, do diery atómovú bombu s časovačom. Oni by prileteli späť a bomba by rozmetala asteroid na prach.
(mimochodom, tak mu treba, svini… 🙂 )
Moje nervy, lenže šecko sa posralo, čo sa posrať mohlo, aj časovač bomby…
Tak sám veľký Brúswillis tam ostal časovať.
Ostatní mali pár už len sekúnd naštartovat ko(z)mickú loď a odletieť, ale centrálny počítač nechcel spustiť motory. Súdružka riaditeľka výpravy chcela v poslednej sekunde počítač opraviť, ale sa jej nedarilo.
Tak Rus, člen posádky, ju odsunul, že on vie, ako na to – ale baba oponovala, že hulvát jeden, počítača sa nesmie sa ani dotknúť, sú tam najdrahšie ruské a americké súčiastky.
Rus na to vyhlásil niečo také, že či ruské, či americké, aj tak je to šecko tajvan, chytil nejakú železnú tyč, je bol po centrálnom mozočku, všetko naskočilo a poslednom momente (keď už všetci diváci v kine dostali infarkt) odleteli.
Mali tam tí renegáti ale kua-šťastie, že posledná sekunda v amerických filmoch trvá minimálne päť minút.
Brúsvillis tam neostal tiež, lebo sa rozletel aj s asteroidom, zachránil tak okrem zemegule veľa ďalších gúľ, za čo mu patrí vrelé ďíky. 👍
Ale možno, Reeno to myslel úplne inak, šak jak to mám vedieť ja, dôchodca… 😈
Ozaj, keď už, ospravedlňujem sa všetkým babám, ale toto musím:
Že prečo sú blondínky múdrejšie, keď práve fajčia?
Lebo sú napojené na centrálny mozog…

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

TEST: Honda Hornet 1000 SP – veľký návrat v agresívnom balení

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou