Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😁 Ahojko, šak ja tiež neviem, o čom tam točíme.
To mi však nebráni v tom aby som niečo aj ja tam niečo „nepritočil“, šak ma poznáte…
Šajnu ale mám, tipujem, že Reeno chcel doporučiť eXeBaTovi, aby to naše losovanie roztočil, že švacne kladivom po tej jeho PC-rulete.
😈
Nudím sa, prší, zima je, tma je, takže kým mi pamäť slúži, kulturellní vokénko:
V scifi-filme ARMAGEDDON vystrelili Bruca Willisa, Bena Afflecka a ďalších méždunaródnych renegátov na nasratý asteroid, kerý chcel zničiť zemeguľu (vrátane mojich gúľ).
Mali navrtať dieru do asteroidu, do diery atómovú bombu s časovačom. Oni by prileteli späť a bomba by rozmetala asteroid na prach.
(mimochodom, tak mu treba, svini… 🙂 )
Moje nervy, lenže šecko sa posralo, čo sa posrať mohlo, aj časovač bomby…
Tak sám veľký Brúswillis tam ostal časovať.
Ostatní mali pár už len sekúnd naštartovat ko(z)mickú loď a odletieť, ale centrálny počítač nechcel spustiť motory. Súdružka riaditeľka výpravy chcela v poslednej sekunde počítač opraviť, ale sa jej nedarilo.
Tak Rus, člen posádky, ju odsunul, že on vie, ako na to – ale baba oponovala, že hulvát jeden, počítača sa nesmie sa ani dotknúť, sú tam najdrahšie ruské a americké súčiastky.
Rus na to vyhlásil niečo také, že či ruské, či americké, aj tak je to šecko tajvan, chytil nejakú železnú tyč, je bol po centrálnom mozočku, všetko naskočilo a poslednom momente (keď už všetci diváci v kine dostali infarkt) odleteli.
Mali tam tí renegáti ale kua-šťastie, že posledná sekunda v amerických filmoch trvá minimálne päť minút.
Brúsvillis tam neostal tiež, lebo sa rozletel aj s asteroidom, zachránil tak okrem zemegule veľa ďalších gúľ, za čo mu patrí vrelé ďíky. 👍
Ale možno, Reeno to myslel úplne inak, šak jak to mám vedieť ja, dôchodca… 😈
Ozaj, keď už, ospravedlňujem sa všetkým babám, ale toto musím:
Že prečo sú blondínky múdrejšie, keď práve fajčia?
Lebo sú napojené na centrálny mozog…
DVOJTAKTNÁ REVOLÚCIA: Kawasaki sa po 20 rokoch vracia s veľkými 2T modelmi KX327 a KX327X!
Ladený výfuk neznamená hlučnejší. Znamená lepší — a to je alchýmia, nie kováčstvo
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku
SÚBOJ GENERÁCIÍ: Nový Triumph Scrambler 900 vs. ikonická klasika Bonneville T100
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
TEST Voge 625 DSX: Crossover, ktorý prešiel africkou školou odolnosti
Harley-Davidson štartuje sezónu 2026: Nový showroom v Bratislave a legendárna Experience Tour
PREČO JE KVALITNÉ PALIVO PRE MOTORKU DÔLEŽITÉ A AKÉ MÝTY KOLUJÚ MEDZI MOTORKÁRMI
Jawa Pérák 350: Súboj generácií, ktorý delí 70 rokov, ale spája jedna vášeň
PREČO JE KVALITNÉ PALIVO PRE MOTORKU DÔLEŽITÉ A AKÉ MÝTY KOLUJÚ MEDZI MOTORKÁRMI
TEST Voge 625 DSX: Crossover, ktorý prešiel africkou školou odolnosti
ZBERATEĽSKÝ SVÄTÝ GRÁL: BMW predstavuje limitovanú edíciu M 1000 RR Isle of Man TT!
BMW Vision K18: šesť valcov, šesť výfukov a drzosť, akú od Bavorov dlho nebolo
TEST Benda Chinchilla 350 CVT: Mestský chuligán, ktorý posiela skútre do dôchodku
Harley-Davidson štartuje sezónu 2026: Nový showroom v Bratislave a legendárna Experience Tour
SÚBOJ GENERÁCIÍ: Nový Triumph Scrambler 900 vs. ikonická klasika Bonneville T100
Ladený výfuk neznamená hlučnejší. Znamená lepší — a to je alchýmia, nie kováčstvo