Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😈 VANUCCI, vraj „šukání je pro děcka“ – tak malého chlapca si spomenul, ale nepísal si nič o nohavičkách, to de zme? Len tak nasucho si sa pozeral?
Ale som chcel vlastne spomenúť, že sviatky sa blížia, v obchodoch už liďi šílej, pritom ešte ane december nie je.
Balíčky roky rokúce pripravujem-skladám sám, pre každú zvlášť, podľa potrieb a zásluh.
Vznikajúce hluché miesta v nich vyplňujen arašídami praženými nelúpanými.
No tak dnes v tom lidli, kerý sa volá kaufland, som si nabral pár lopatiek arašídov do sáčku. Boli tam aj dolámané, otvorené, aj také polovice, tak som sa rozhodol ich pretriediť.
Aby do balíčkov išli potom len tie bezchybné.
Vysypal som šecky arašídy doma na tácku a začal som triediť. Teda tie akože nekvalitné, s estetickými vadami vyžierať.
Boli chutné, suché, chrumkavé, len niektoré trochu nepekné, tak som selektoval. Šak čo by jeden pre baby neurobil, no né?
Prešla hodinka, surfujem ti tak medzitým na nete – a odrazu pozerám: tácka prázdna.
No, to je v prdeli, aký nekvalitný tovar tie reťazce núkajú, kua, zajtra môžem ísť nakúpiť zase… 😁

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

TEST: Honda Hornet 1000 SP – veľký návrat v agresívnom balení

BMW R 12 & R 12 nineT – králi štýlu, charakteru a boxerovej klasiky

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk