Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈  VANUCCI, vraj „šukání je pro děcka“ – tak malého chlapca si spomenul, ale nepísal si nič o nohavičkách, to de zme? Len tak nasucho si sa pozeral?

Ale som chcel vlastne spomenúť, že sviatky sa blížia, v obchodoch už liďi šílej, pritom ešte ane december nie je.

Bacha ale, čo si kupujete. (Retro ma asi zase pošle na psí chiatriu… 😈  )
Tak teda som dnes nakúpil nejaké ingrediencie do sáčkov, nakoľko Mukiláš sa blíži a niektoré baby z môjho klanu budúci týždeň neuvidím. Teda ich musím vybaviť tento víkend.

Balíčky roky rokúce pripravujem-skladám sám, pre každú zvlášť, podľa potrieb a zásluh.
Vznikajúce hluché miesta v nich vyplňujen arašídami praženými nelúpanými.

No tak dnes v tom lidli, kerý sa volá kaufland, som si nabral pár lopatiek arašídov do sáčku. Boli tam aj dolámané, otvorené, aj také polovice, tak som sa rozhodol ich pretriediť.
Aby do balíčkov išli potom len tie bezchybné.

Vysypal som šecky arašídy doma na tácku a začal som triediť. Teda tie akože nekvalitné, s estetickými vadami vyžierať.
Boli chutné, suché, chrumkavé, len niektoré trochu nepekné, tak som selektoval. Šak čo by jeden pre baby neurobil, no né?

Prešla hodinka, surfujem ti tak medzitým na nete – a odrazu pozerám: tácka prázdna.

No, to je v prdeli, aký nekvalitný tovar tie reťazce núkajú, kua, zajtra môžem ísť nakúpiť zase… 😁 

Partneri