Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

#101958
apa
Účastník (Participant)

Ahojko, chápem tvoj odpor k huspenine keď bola ako píšeš.

Dobrá huspenina je ale lahôdka. To v nej už v tanieri musí byť prevažne chudé mäso, ja mám rád aj troška lahodne mäkučkej uvarenej a podotýkam PERFEKTNE oholenej kože. A mäso musí byť údené aj neúdené.
A varí sa len s korením, bez kadejakej zeleniny ako to niekde zvyknú.

K tomu cibuľka v octe (nakrájať cibuľu na kocky, dať do misky, dobre posoliť a zaliať octom a vodou v pomere 1:1). A huspeninu posypať troškou mletej štiplavej papriky plus k tomu čerstvý chlieb.

No a oslintal som klávesnicu.

Partneri