Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😈 Aby sme ostali pri téme: úplne náhodou som pri kontrole svojich účtovných dokladov našiel v jednom priečinku fotku mojej starej lásky.
Nie je to moja motorka, fotku som niekde našiel na nete a uložil som si ju.
Po kadejakých custom-zázrakoch to bola moja prvá motorka, čo mala ŠPZ a v technickom som bol zapísaný ja. Mal ju dedo, ale keď som spravil prvý vodičák na malý motocykel, tak mi ju daroval.
Odrazu som bol strašný KING, pršalo mi do nosa, taký som bol hrdý. Balatón, Veľká cena ČSSR Brno, Tatry, nič nebol problém, pár mladých zasranov sme boli odrazu opití slobodou.
Pre tie 555-ky a nulapäťky totiž aj pohyb aj medzi komunistickými ohradami znamenal slobodu, vtedy by ani Marek Slobodník ( 👍 👍 👍 ) moc ďaleko nedošiel (leda tak do ZSSR… 😈 ).
Tu sú už pneu novodobé, aj výfuk už má prerobené pripevnenie, aj zadná lampa je trochu čudná, ale základ sedí. 👍 😘
Samozrejme bola friško prerobená na 05 Sport, teda reuma-plechy išli do šopy, nové stupačky, široké risdítka a tak… KING, no, a né že né… 😁

BMW R 1300 GS Adventure 2025 Triple Black – temný svetobežník

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou