Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
Sorač za nesprávnu terminológiu,
jasné že je to nitovačka. Vôbec mi nie je ľúto, že som za ňu dal penis, ale že tam teraz len tak visí na stene. A ďalšiu sadu bohvie či zoderiem, zase tak veľa a divoko nejazdím, rekre…
😎
Ja som na opravy moto dosť lenivý, niektoré veci si vyžadujú špeciálne náradie a samozrejme skúsenosti.
Napríklad, keď som menil zadný brzdový kotúč, ani som netušil, že šruby sú lepené, ani sa mi nesnívalo, že to nepôjde povoliť obyčajným spôsobom. Musel som gúgliť, pýtať sa, telefónovať skúsenejším, ale nakoniec som to zvládol, pomohla rázová uťahovačka.
Taktiež, keď som repasoval predné tlmiče, narazil som na niekoľko problémov, ktoré sa mi moc nechcelo riešiť, tak som to kooperoval so servisom motoriek.
Výmena oleja, brzdových doštičiek, reťazová sada, prevádzkové kvapaliny, filtre, elektrika, výmena pneu, vyvažovanie, a pod. – to ešte zvládam, ale do GO motora, alebo do iných zložitejších opráv by som sa nepúšťal. Nechce sa mi, nemám na to vercajg, ani vedomosti ani skúsenosti.
…ale je to radosť, keď si na motorke spravím taký menší servis sám…
😎

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte