Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
Papi mne ten PP nereže…ani neviem prečo. Neide o nebezpečie, to je aj v premávke. Je to taká cesta výhliadková do neba. Ten pustý kopec hore mi nejak vadí. Vadila mi aj horská časť na TT, pokiaľ som sa tam osobne neocitol. To som hneď zmenil názor. Neviem to popísať…
Ako píšeš, aj TT je pakáreň. Pre niekoho určite, veď tie stovky obetí nie je sranda, ale Isle of Man je niečo jedinečné a nič lepšie som v živote nezažil. Tradícia, atmosféra…neskutočné. Budúci rok som tam.
Na fotke je pamatná stena na cintoríne, ktorý je hneď za múrom pred štartom a hlavnou tribúnou. Nie sú na ňom všetci, ktorí tam ostali. Tie tabuľky tam umiestňujú rodiny a blízki jazdcov, nie usporiadateľ. Ja som zastričl kvet Petrovi Hlavatkovi…
Triumph Tiger 1200 Rally Explorer – návrat ku koreňom, ale modernými prostriedkami
BMW R12 G/S (2025): návrat k podstate, nie k nostalgii
TEST VOGE DS800X Rally – univerzál, ktorý ide po krku japonským konkurentom
Keď piješ, nešoféruj!“ OZ Fórum PSR a Slovnaft spúšťajú kampaň proti alkoholu za volantom
Triumph rozširuje rodinu 400. Prichádzajú Thruxton 400 a úplne nový Tracker 400
Moto Morini Allthrike 450: novinka v predaji. A čo príde ďalej? X-CAPE 1200 a Corsaro 750
TEST: Honda NC750X DCT 2025 – evolúcia, ktorú konečne cítiš
Triumph Tiger Sport 800 Tour – plnohodnotný sport-tourer pre rok 2026
Bike Angel MOTO – najlepšie slovenské zabezpečenie pre motocykle?
Moto Morini 3½ Sport – talianska klasika sa vracia v modernom 350-kovom balení
TEST VOGE DS800X Rally – univerzál, ktorý ide po krku japonským konkurentom
Triumph rozširuje rodinu 400. Prichádzajú Thruxton 400 a úplne nový Tracker 400
Keď piješ, nešoféruj!“ OZ Fórum PSR a Slovnaft spúšťajú kampaň proti alkoholu za volantom
Triumph Tiger 1200 Rally Explorer – návrat ku koreňom, ale modernými prostriedkami