Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

Bielyorol
Účastník (Participant)

Maco, tak ako Papi píše. 👍  🙂  Už tri – ee. 😟 Možno zasa raz, ak sa dožijem vyššieho veku a budem mať s balansom problémy a mude ma to aj priťahovať. 😉 

Papi, kua, Ty vieš asi všetko. Alebo keď si len tipol, prosím Ťa, podaj v mojom mene Loto. Z výhry Ti niečo dám, neboj. 😁 

Trafil si hlavičku po klinci. Áno, bude to karavan, o dva roky mi končia na dvoch dodávkach lízingy, a jednu mám v pláne prerobiť. Snáď na jútube už niet o tom ani jedno videjo, ktoré som nevidel. Čiže svedomite sa pripravujem, zbieram skúsenosti a vedomosti iných, odkladám prašule do prasiatka, a nič, aleže nič ma zatiaľ neodradí od tohto plánu. No a keď dedo dá svojmu vnukovi sľub, ktorý je takisto zanietený do toho plánu, tak neni o čom. Pravdupovediac, aj teraz hneď by som začal s predstvabou, ale ešte dva roky nech autíčka pojazdia, potom si vyberiem to najlepšie a rabóta sa začne. Dovtedy sa aj svet dá do poriadku, aspoň dúfam, a môžme vyraziť na cesty, necesty, na ryby, opekačky, festivaly atď. 🙂  👍 
Ale pokiaľ máte nejaké iné videjá, ktoré som ešte nevidel, sem s nimi! Budete poďakovaní. 🙂  👍

Partneri