Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈 Na odľahčenie komplexu z ťažkých zadkov, politika: 😁 

Dnes som mal zase fasa zážitok v nemenovanom supermarkete v KN.

Všetko vychádza od interpretácií občas pochybných nariadení vlády hlupákmi, od minulej svojej aféry to sledujem ostrejšie.

Len včera napr.:

Jeden v telke hovorí, že dôchodcovia môžu nakupovať len vtedy a vtedy.

Druhý, po pár minútach, že kto má nad 65, už len od 09:00 do 11:00.

Príde tretí a oznámi, že dôchodcom zmenili čas nákupov a majú na to o hodinu menej.

V správach počujem, že občania nad 65 rokov majú vymedzený čas na nákupy od 9 do 11…

No a k tomu dali neobmedzenú moc ďalším odrazu majmúdrejším ochrankárom, kerí sú z fleku riaditeľmi zemegule.
A generálmi.
Minimálne je to kapitán každý.
A každá.
Aby starých ochránili pred vírusmi, sú schopní ich možno aj zmlátiť… 😁 

Ja som ročník 1955, dôchodca, ale 65 ešte nemám. Ak ma nejaký SBS-kár dovtedy neodstrelí, budem mať len koncom roka.

Minule ma z Kauflandu vyhadzovala predavačka a oznámila mi, že ako dôchodca, poobede tam nemám čo hladať. A keď sa ešte raz tam objavím poobede, nepustí ma dnu, vyhodí ma. Ona totiž chráni seniorov dôchodcov… Musím od 9:00 do 12:00.

Dnes v nemenovanom LIDLI zase o cca 10:30 skočila predo mňa jedna tiežriaditeľka zemegule (SBS), že ako si to predstavujem, tento čas je vymedzený pre dôchodcov (bol som na motorke, samozrejme). Ja, že som dôchodca – tak chcela kartu poistenca, ponúkol som občiansky, ten nechcela. Vysvetloval som, že nemám dovrŕšených 65, ale som už na riadnom starobnom dôchodku a spomenul som jej príhodu z Kauflandu. Vyhrabával som občiansky a chcel som ponúknuť, že tú polhodinku počkám, nech majú aj obmedzení ľudia krásny deň – ale odrazu nič po mne nechcela, vydala rozkaz, že pokračujte, nakupijte, lebo už máte len 20 minút…

Medzitým ale okolo nej prechádzali podozrivo mlado vyzerajúce baby bez povšimnutia…
Keď som vychádzal von, poučovala troch dedkov a dvoch mladých, nikto nikam!!!

Problém: Kompetentní  „najmúdrejší“ trepú dve na tri, ešte nikomu tam nedošlo, že dôchodca môže mať aj menej, ako 65. Taký policajt aj menej, ako 50…

Nijak ma to nešponuje, ale Fica a Ficistov bolo už fakt dosť a bol som rád, že prišla zmena, len mám obavy, že keď korona pominie, títo noví experti sa začnú venovať aj riadeniu štátu… Šak títo urobia aj zákony s milión dierami, Sodoma-Gomora, Cecilko, utekajte, kade ľahšie… 😁 

Ale ja to len tak, nudím sa, zohrievam si piatkový pôstny kolienkový perkelt s haluškami…

Partneri