Connect with us
BMW GS Prehadzovač

Odpoveď na: 40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme Odpoveď na: 40+ – tu sme

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈  Milhaus, všetci vieme, ako je to s čínou.

Ale je rozdiel, keď sa udáva 8 bar (v niektorých e-shopoch dokonca až 10 bar) alebo keď sa udáva u klasického šmejd-typu 2 alebo 3 barov.
Aj keď obe spĺňajú trebárs len cca 60-70 % z udanej hodnoty, rozumný človek si vie vybrať.
Dôvod, že som ten Lidl pridal, bol ten, že ten dobrý stál teraz menej, ako často stojí ten šmejd.

Ja s týmto mnou doporučeným pravideľne natlakujem malú nádrž na 6 barov (= 600 kPa), viac som neskúšal, lebo som viac nepotreboval.
K tomu všetky svoje vehikle „dolaďujem“ s tým mojim, motocyklami a malotraktorom počnúc až cez auťácke letné-zimné a kadejaké prívesy, kerých mám asi 5…

Meriam vlastným starým spoľahlivým ČSSR-tlakomerom z kamiónu, mám aj druhý z našej starej Škodovky, aj tretí od kamoša zo servisu, tie majú stupnice do 3 a 4,5 barov, ale v danom rozsahu  merajú všetky prakticky  rovnako, nie, ako čínske.

To, že sú aj kompresorky šmejdy, som písal v prvom príspecku, že všetky čínske tlakomery sú nafigu, som písal tiež. Ty si z toho asi hovno pochopil a polemizuješ tu o tom hovne, čo si z toho pochopil.

Ja píšem o tomto, stačí to, aby si z toho niečo pochopil, geňiuš? 😁 

Partneri