Odpoveď na: 40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme › Odpoveď na: 40+ – tu sme
😈 Kompresory, asi posledný diel románu o nich:
Ten kompresor som v LIDLi videl minulý týždeň v sobotu, teda v deň, keď som príspevok o ňom pridal.
V nedeľu, keď sa Orol ozval, bol LIDL zavretý a od pondelka sú nové akcie…
😈 Zaujímavé a zázračné sú čínske produkty, napríklad krabica môjho prvého kompresoru, na obale 10 bar, na fotke kompresora na tej istej krabici však je 7 barov:
Na mojom prvom kompresore (zlatej farby) z tej krabice však je nálepka s 10 barmi, ten červený je, čo som kúpil cca pred dvoma rokmi, keď som myslel. že ten žltý po ôsmich rokov doslúžil.
Lenže potom som zistil, že preto nedofukuje, lebo hadička má nepostrehnuteľnú pozdĺžnu trhlinu. Keď som hadičku vymenil, znova dofuckuje minimálne na tých na 6 barov.
To v žltom kruhu je jadro z jedného toho šmejdového, dostal som to od jedného geriatrického kaskadéra darom, že nič sa s tým nedá dofúkať a ja ako kutil, využijem z neho aspoň motor… 😁
K využitiu motora (12 V) som sa ešte nedostal, ale plány sú. Nie kompresorové, len také modelárske…

A konečne aby som pridal aj niečo dôležité:
KOZEL, na zdravie! 😁
Triumph Tiger 1200 Rally Explorer – návrat ku koreňom, ale modernými prostriedkami
BMW R12 G/S (2025): návrat k podstate, nie k nostalgii
TEST VOGE DS800X Rally – univerzál, ktorý ide po krku japonským konkurentom
Keď piješ, nešoféruj!“ OZ Fórum PSR a Slovnaft spúšťajú kampaň proti alkoholu za volantom
Triumph rozširuje rodinu 400. Prichádzajú Thruxton 400 a úplne nový Tracker 400
Moto Morini Allthrike 450: novinka v predaji. A čo príde ďalej? X-CAPE 1200 a Corsaro 750
TEST: Honda NC750X DCT 2025 – evolúcia, ktorú konečne cítiš
Triumph Tiger Sport 800 Tour – plnohodnotný sport-tourer pre rok 2026
Bike Angel MOTO – najlepšie slovenské zabezpečenie pre motocykle?
Moto Morini 3½ Sport – talianska klasika sa vracia v modernom 350-kovom balení
TEST VOGE DS800X Rally – univerzál, ktorý ide po krku japonským konkurentom
Triumph rozširuje rodinu 400. Prichádzajú Thruxton 400 a úplne nový Tracker 400
Keď piješ, nešoféruj!“ OZ Fórum PSR a Slovnaft spúšťajú kampaň proti alkoholu za volantom
Triumph Tiger 1200 Rally Explorer – návrat ku koreňom, ale modernými prostriedkami