Connect with us

Odpoveď na: Neskúsený :))

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Neskúsený :)) Odpoveď na: Neskúsený :))

aver
Účastník (Participant)

pekny prispevok, akoze fakt som vazne nad tym uvazoval ked som to cital, neviem co ti napisat, ale dolezite je ze si v poriadku eXe!

Vadim, nehody sa stavaju aj na cestach s autamy, to je tak isto ako ked budes bud jazdit z favoritom prvy krat, alebo sadnes do ocovho baworaka, predsa uz je to vecsia rychlost , acceleracia atd… lenze to vsetko je v tvojich rukach, ci pojdes jak debil alebo si tu jazdu proste vychutnas a jazdis normalne, to je tak ako na motorke, tam mas to tiez v rukoch, ja eXeho nemozem povedat ako sa to tam odohralo, ale kedby som videl ze sa neco na mna ruti tak urcite necakam a nedufam ze ten hlupak zastavi (tasko povedat) kolko krat sa stavaju take nehody ze ludia cakaju ze ten druhy im da prednost a tresk, lebo nedal tu prednost co ocakavaly, ale take neco ocakavat to neeje dobre, sice ja neviem ake ma motorka brzdy, ked ides naprikald 100 km/h a aka je brzdna draha, ale myslim ze lepsie ako auto rozhodne 🙂 tasko hovorit, ale keby clovek mal vzdicky rozmyslat nad tym ze sa mu neco stane tak ani cez cestu neprejde a ani do auta nesadne, ale k zivote patri aj riziko , zbytocne to tu rozobeerat a to sa ani neda 🙂 to kazdy vie o tom svoje 🙂 ) a vy ako skuseny jazdci o tom isto viete svoje.

Advertisement

Partneri