Connect with us

Odpoveď na: Neskúsený :))

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Neskúsený :)) Odpoveď na: Neskúsený :))

aver
Účastník (Participant)

charym

ahoj, no to je super ked aj ty zacinas, a nemas ziadne skusenosti zos motorkamy? nezacinal si ani na simsone ani nic? rovno 600?

inaksie ja myslim ze 900 a 600 tam az taky rozdiel neje, mozno acceleracii, aj to paru stotinovy 😉

vidicon

ahoj, ja si vazim tvoje nezory a prispevky urcite mas stym skusenosti a vies ake je to neebezpecne, takze dik pekne, ale nemozes sa na vsetko pozerat tak cierne, ved vies nebezpecenstvo je vsade. neekdy ma tvoje prispevky nepotesia velmi, ale citam ich velmi pozorne a mas pravdu vo setkom, ale vies, dneska sa na simsone nezacina, asi ho ani nezozenies, (ale hej, setko sa da zohnat) no ja sa neecem vzdat svojho sna (lebo taka masina to je moj sen) koli tomu ze je to 900 ctovka, a neje vhodna pre zaciatocnika, neboj sak ja hned nepojdem na nejaky vylet kolo europy (ako planujem , ale to az nekor) ja sa bduem ucit, budem len tuna jazdit po ccestach kde byvam v okoli, budem prvy motorkar co bude jazdit podla predpisov, ked tam bude napisane 40 pojdem 40, ludia ma budu obehovat , trubit na mna, kaslem na nich , ja sa ucim, si dam nalepsku na chrbat POZOR, NESKUSENY!!! 🙂 ) mame tu rychlost asi tak v okoli 40 / 80 km/h, takze budedm tu jazdit, a potom sa budem postupne vzdialovat a robit vecsi trate, pojdem na 15km vylet, potom na 30km, nekde do kosic. ukazat masinu kamoskam a kamosom 🙂 xixi atd.. no a ked prvykrat sadnem na motorku tak ani nemienim ist na cestu, mozno na nejake parkovisko, alebo tu po ulici sa budem vozit.

Inaksie dakujem pekne za setky tvoje prispevky, ja si to vazim, urcite mas s tym veeeeeeeeelke skusenosti. dik za tiez rady ohladom oblecenia, tak to aj spravim, aj ked ja som prv uvazoval v takomto poradi prv bunda + prilba a potom setko ostatne… ved v botaskach sa jazdit da ne? a nejake rukavice kozene z domu vyhrabem (na zimu)

este by som sa ta rad spytal kolko mas rokov ak smiem vediet a od kedy jazdis, a ak budes taky dobry a napises mi postupku motoriek aku si mal, budem velmy rad, myslim ako si zacinal a tak… a jaku masinu mas teraz, dikes

papaaaaaaaa, ste supeeeeeeeeer

Advertisement

Partneri