Odpoveď na: !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO! › Odpoveď na: !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
KURIATKO, mňa si a môj autobus si nezapočítalal do štatistiky 😠
Aby mali aj ostatní prehľaď o čom píšem, tak rovno zo skúšky som dobehol na stretko. Aj keď bez motorky :41: ale tam predsa o to nešlo. Išlo o prvé stretnutie a som rád,že som tam aspoň busom dobehol. Keby som ho mal hodnotiť, tak ma Kuriatko, Exe a Furby (musím aj jeho spomenúť, lebo mi bolo povedané, že to bol jeho nápad 😀 ) veľmi prekvapili. Na 1. stretnutie bola prítomnosť celkom dobrá a o nálade a atmosféri pri ohni ani nehovorím. Čašníci tam veľmi neboli, takže som tam bol sám. Ale na budúce Vám to spočítam a ako padol návrh na 1. Exebat CHATE :hip: . Čo ma milo prekvapilo, našiel som si tam super svokrovcov (tí, čo tam boli vedia o tom) SANIHO a VIERKU. Tých vrelo privítam na všetkých našich spoločných akciách. Ale dosť bolo, dáko som sa rozpísal. V skratke bolo tam super a dúfam, že nabudúce nás bude viacej a bude minimálne 2 dňové.

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Pozvánka na Tanec Slnka 2025