Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

Vidicon
Účastník (Participant)

kua, to meno som pohnojil, preto som to nevedel najst, takze je to Durisbike, nie Duranbike 😁

Aver , na svoj vek mas nejak vela penazi, ked mas dve zanovne motorky, porad cim sa zivit, aby som ta dobehol 😁 Ja furt este len splacam byt, kua, a to mam 28 ☹️ Ale k tvojim otazkam. Louis je jeden pekne hruby katalog nemeckeho obchodneho retazca, vo viedni ma dve pobocky a je lacny. Katalog si mozes pozriet na ich stranke http://www.louis.de , ale lepsie je mat tlacenu verziu, co dostanes v predajni alebo ti ju poslu postou (v ramci rakuska zadarmo). Dostanes tam podla mna aj tie zrkadla co chces. Moju vyraz na kompletnu prerabku si pochopil spravne (pozri si tu stranku Durisa). neony su zakazane, pretoze vyhlaska predpisuje kompletne ake ma byt osvetlenie vozidla a neony tomu nevyhovuju, aj ked bezprostredne neoslepujes ineho vodica, policajti ta za to mozu pokutovat (to iste plati pre LEDky). S neonmi som nikdy nerobil, ale tie, co idu do PC, su podla mna slabe. Musia svietit silnejsie, byt vo vodeodolnom a hlavne pruznom plastovom puzdre.

Nuz a na moj nazor na rozne doplnkove spojlery, ladene vyfuky na autach a pridavne osvetlenia sa ma radsej nepytaj. Vzdy, ked vidim na ulici take auto, co ma spojlery ako WRC, sa musim len smiat, pretoze cim viac spojlerov, tym viac za mnou zaostava 😁

Pod slovom ladak vacsinou ludia myslia len koncovku, ak ludom ide len o zvuk, staci menit koncovku, ak o vykon, treba menit aj potrubie (meni sa priebeh tlaku pri ventiloch)

Advertisement

Partneri