Connect with us

Odpoveď na: Tuning

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Tuning Odpoveď na: Tuning

aver
Účastník (Participant)

eXeBaT

vdaka za stranku, prave tam na tych tvojich strankach tuna som nasiel tu stranku kde maju tie tuningove dieli, takze vdaka ze sa tu o nas tak vzorne staras. (mala reklama predsa neezaskodi) 😁

vidicon

setko co robim je, ze sa snazim, nespadly mi sami z neba, je za nimi tazka praca.

ten LOUIS som nasiel dneska rano len tak som hodil do google a nasiel som, len problem ze neviem nemecky 🙁 zrkadla a setky tie veci som si nasiel na jednej stranke ktoru som nasiel tuna. a prisiel som na jednu vec, ze kazdy tuning diel stoji cez 5000, kapanek drahe. a nasiel som aj nejake svetla halogenove, ale dost nejake drahe. 2790kx jeedno. to su silnejsie ako klasicke? nebudu oslepovat vodicov? mas pravdu ze neony asi su zakazane, skoda, prave preto si chcem ich spravit na zapinanie a vypinanie kedy ja bduem ciet 🙂 uvidim fizla tak zhasnem. mozes mi poradit nejaku dobru stranku kde najdem neony? urcite mas pravdu, tie neony na pc nebudu stacit. skoda, aspon by som usetril. hladal som dneska rano tie ladaky, vola sa to ladak alebo sa to vola inak? pretoze nic som nemohol najst, ziadne take koncovky. zaujem mam len o ten zvuk, ne o vykon. Tuningovane auta su nadherne zalezitosti mna osobne to vzdy fascinovalo, ale musi sa to spravit dobre, a ja zasa osobne nepovazujem za tuning auta len spoiler a predny a zadny naraznik., ked uz tuning tak nech to vyzera (myslim auta)

ved staci pozriet hru NFSU / NFSU2, tamto povazujem za tuning. …

Advertisement

Partneri