Odpoveď na: Tuning
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Tuning › Odpoveď na: Tuning
eXeBaT
vies r1 ma plyn, ma spojku ma brzdy, tak ako r6, aj r6 ma to iste, a vykon motora ma sice vyssi ale setko je to v tvojich rukach, ja som to tvrdyl vzdy a tvrdit to aj vzdy budem, pretoze vsade si treba davat pozor a predvydat, „co ked ten pan v aute s vajickamy vzadu mi zrazu zmeni smer a preradi sa na moj pruch“ rozumiem, to je o predvydavosti, ale ja osobne mal som moznost zacinatt s r1 a neodporrucam to nikomu. ja som nastastie zivi 🙂 cislo 5 zije 😁
7000km neje tak vela prre cloveka ktoremu sa dostala do ruk motorka jeho prva v zivote (nepocitam vodicak – JAWA ) preco som kupil r1? vies co ani neviem, lutujem to, ale nelutujem tie skusenosti co som na nej nabral, no aj tak som dospel k zaveru ze R1 – PREC!!! sak ukrajina je zarohom :))
som rad ze neemas nic proti mne, vies aj ked do mna „jeebes“ aj tak si ta vazim a kazdy jednu tvoju radu. mozno robim chybu kto vie, tazko povedat, je to tak ako to je. ked sa spozname osobne v lete, dufam ze skocime na pifko, tak potom mozno boaja zmenime nazor na toho druheho. lebo poznat clovek cez pismenka sa neda. mimochodom exy, jaku ty mas teraz motorku? si dal opravit tu cbr 900 rr tusim ze to bol model 2000.
k tomu tuningu, no pozeral som nejake veci, setko je to nakladne. kolko stoji ladak koncovka? bo som nenasiel to nikde, naozaj sa to vola LADAK? ci nejako inak?

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja