Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

eXeBaT
Účastník (Participant)

Vadim

1.

Nezamlžuj a nepíš nové pravidlá, ako sa majú vydávať články na internete.

Ak si autor dá tú námahu s písaním článku a uverejní ho potom na 10-tich serveroch, je to iba jeho osobné rozhodnutie. motoride.sk je konkurencia exebatu a ja sa nemám čo prosiť, pýtať, alebo si zisťovať, či ho už neuverejnil o pár hodín skôr a či to môžem urobiť aj ja a to isté nemusí robiť ani Awia. Toľko článkov v zálohe nemám(e), aby sme si mohli vyberať.

Na obidvoch stranách sú „skalní“ návštevníci a zástanci svojej „obľúbenej“ stránky, ktorí nenavštevujú obidva weby. Je ich málo, ale sú aj takí a ďalším faktom je diskusia k článku, ktorá nebude nikdy rovnaká.

2.

Ty, ktorý si predo mnou vystupoval ako človek, ktorý spája ľudí a tieto dva weby si z pre mňa nepochopiteľných dôvodov začal robiť pravý opak. To, čo práve napíšem je osobné, ale nech sú ľudia v obraze. Posledné dva týždne sa nezhodujeme už v žiadnom názore, naše telefonáty sa končia hádkou, ak si nedrbneme telefónom. Tvoj útok na draciatko bol klincom a zároveň dôvodom, nekomunikovať s tebou, pretože by sa to opäť skončilo iba hádkou.

3.

Reklamu na exebat.sk ponúkam zadarmo iba vyše mesiaca. Predtým neexistovali oficiálne reklamné plochy, ale tvoj banner, alebo odkaz bol napríklad na vrchu inzercie a pod.

4.

nie si moderátorom diskusného fóra na motoride.sk? Zlé jazyky tvrdia, že si „teda“ bol. Iba to by vysvetľovalo, prečo si sa obul do exebatu a stál za motoride.sk.

Ak si iba obyčajný čitateľ a užívateľ týchto dvoch serverov, nechaj to prosím ťa na mňa a na Awiu, akým smerom sa to bude uberať a nemiešaj sa do toho. Ďakujem.

Advertisement

Partneri