Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

raptor
Účastník (Participant)

vadim vadim vadim… normalne sa s teba smejem a zacinam verit ze aj chlapi mozu byt v prechode

najprv zlahcis vaznost mojich slov hned jednym dychom dodas bez komentara, darmo stareho psa

novym kuskom nenaucis…

robis to sice este stale takticky ale uz detinsky priehladne…

pisat ze ta exebat hodil cez palubu je nehorazne klamstvo, do vasho vztahu nevidim ale osobne sa

mi zda ze ste si pomahali obaja vzajomne, tvoje spravanie by som prirovnal k malemu decku s kt.

sa uz ostatni nechcu hrat na jednom pieskovisku (je jedno preco) a ono pri odchode chce znicit

vsetky svoje „pieskove hrady“

vadim polozim ti jednu jedinu poslednu otazku na ktoru by som bol velmi rad keby si mi odpovedal

a potom sa uz mozeme navzajom uplne ignorovat

„ukaz mi prosim ta diskusiu (tu alebo na motoride) v kt. mal niekto iny inaksi nazor ako mas ty

a ty si uznal ze sa mylis a dotycny ma pravdu“

ak take nieco cirou nahodou nenajdes tak skus porozmyslat nad tym ze NIKTO nemoze mat stale pravdu

ani ty nie a nepis mi prosim ta vety typu vajce chce poucovat sliepku lebo na to ti obratom odpisem

ze nova generacia je automaticky lepsie ako predchadzajuca (co myslim globalne, nie vo vztahu ty a ja)

dakujem

Advertisement

Partneri