Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije › Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
eXeBaT : Myslím, že je nemá význam, riešiť ten telefonát verejne, ale keď chceš…
Volal si mi v noci a vedľa mňa spala frajerka a 17 mesačné dieťa. Ja som ti dookola vysvetloval, že MNE OSOBNE nevyhovujú roletky. Možno sú progresívne a moderné, ale MNE OSOBNE viac vyhovuje, keď celé menu vidím priamo pred sebou, ako je to na motoride, alebo na Mikeho webe. Je to môj subjektívny pocit. Nepomôžem si. Ty si zase tvrdil to svoje. Preto som ti povedal, že to nemá zmysel, že sa točíme sa v kruhu a zložil som. Potom som prešiel do vedľajšej izby a pokračovali sme na chate.
raptor : Ešte si spomínam na jeden PODSTATNÝ prípad, keď som sa mýlil. Bolo to 90-130. Nemal som problém, sa Awiovi za svoj omyl ospravedlniť písomne, Herghottovi osobne a ostatným na webe. Len to už neviem nájsť. Že ťa budem ignorovať, to ti nemôžem sľúbiť, ak zase vypotíš takú hovadinu, ako kladivko-pozlátko. Veď takýmito výmyslami poškodzuješ výrobcov, predajcov aj dôveryhodnosť webu. Aj ty pokojne kritizuj mňa, keď sa mi podarí, čosi podobné (Veď aj génius, ako som ja, sa môže seknúť.). Mne to vôbec neprekáža, pokiaľ zase nezačneš o veľkosti pipíkov a výške cikania. Na racionálnu debatu som pripravený kedykoľvek.
yagiza : Nemusíš so mnou súhlasiť. Ja mám taký názor, a ty zase iný. Veď je to normálne. Paradoxné na tom je ale to, že ja som tú tému otvoril práve preto, lebo som chcel pomôcť exebatu. Veď ak exebat získa image, že „kopíruje“ články z motoride, neuškodí tým ani mne, ani tebe, ani Lienke, ale len a len exebatu…
Mimochodom. Keď do teba na motoride rýpali za tie vlasy, tak ma to dosť nasieralo, ale nechcel som do toho zasahovať práve preto, lebo to boli tí istí ľudia, ktorí rýpu aj do mňa a nechcel som, aby to vyzeralo, že som zneužil situáciu…

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

TEST Aprilia Tuono Factory V4 1100: stará vs nová podľa inštruktora MRA

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025