Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

yagiza
Účastník (Participant)

Vadim Exebat ziadne clanky nekopiruje. Ludia si ich sem davaju sami. S novymi masinami sa chcu pochvalit a vykricat to do celeho sveta, nielen na dve webstranky. Exebat je stale rovnaky super, ferovy chalanisko s rozumom, ktory si VZDY najde cas na odpisovanie a odpovedanie nekonecnych problemov a pripomienok, a hlavne ide vzdy k veci a neobkecava!. (niekdy nemozem uverit ze toto chalanisko je mladsie odomna!) vlastne je lepsi? ze by to vytiahol a obhajoval obvinenie od teba verejne, tak to som necakala. Stacilo tak malo… jednoducho temu zmazat ako sa to robi na inych webstrankach, nie?

Exebat.sk je kvalitna stranka, ktora ide s dobou. A chvalabohu zatial je to stranka o motorkach a pre fanusikov motoriek. Exebatovi na jednej strane zelam aby sa stal najnavstevovanejsim (jednoznacne na to MA), na druhej strane viem, ze s uspechom pride aj ?kvalita? prispevkov a tem v diskusnych forach.

Exebatu nepomahas ak budes vyjadrovat falosne obvinenia. Nebol si to prave ty, kto spomenul ze ak ludia tliachaju a obvinuju len tak do vetra, ze mozu byt stihani za ohovaranie? Mas dokaz, ze exe clanky kopiruje? Ze ich stiahne z motorajdu a napise pod fiktivnych clenov? ja ziadne dokazy nevidim.

Advertisement

Partneri