Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vodu káže, víno pije › Odpoveď na: Vodu káže, víno pije
Vadim Exebat ziadne clanky nekopiruje. Ludia si ich sem davaju sami. S novymi masinami sa chcu pochvalit a vykricat to do celeho sveta, nielen na dve webstranky. Exebat je stale rovnaky super, ferovy chalanisko s rozumom, ktory si VZDY najde cas na odpisovanie a odpovedanie nekonecnych problemov a pripomienok, a hlavne ide vzdy k veci a neobkecava!. (niekdy nemozem uverit ze toto chalanisko je mladsie odomna!) vlastne je lepsi? ze by to vytiahol a obhajoval obvinenie od teba verejne, tak to som necakala. Stacilo tak malo… jednoducho temu zmazat ako sa to robi na inych webstrankach, nie?
Exebat.sk je kvalitna stranka, ktora ide s dobou. A chvalabohu zatial je to stranka o motorkach a pre fanusikov motoriek. Exebatovi na jednej strane zelam aby sa stal najnavstevovanejsim (jednoznacne na to MA), na druhej strane viem, ze s uspechom pride aj ?kvalita? prispevkov a tem v diskusnych forach.
Exebatu nepomahas ak budes vyjadrovat falosne obvinenia. Nebol si to prave ty, kto spomenul ze ak ludia tliachaju a obvinuju len tak do vetra, ze mozu byt stihani za ohovaranie? Mas dokaz, ze exe clanky kopiruje? Ze ich stiahne z motorajdu a napise pod fiktivnych clenov? ja ziadne dokazy nevidim.

Yamaha Ténéré 700 Extreme 2024: Ultimátna Off-roadová zbraň

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

TEST Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025

POZVÁNKA na 15. výročie Customs of Slovakia 2025

TEST BMW M1000XR vs S1000XR: cestovateľ s okruhovým bratom