Connect with us

Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije Odpoveď na: Vodu káže, víno pije

Vadim
Účastník (Participant)

Milá Silvike.

Na rozdiel od teba si netrúfam ti tu verejne ponúknuť rozbor tvojej osobnosti ani žiadnu psychoanalýzu. Necítim sa na to. Nie som vševedúci. Nepoznám ťa. Neviem kto si. Neviem čo máš za sebou. Nevidím ti do tváre. Aj vo svojom profile (tak ako hrdinný raptor) nám neváhaš ukázať len riť. Tvár však ukázať váhaš. Čo tiež neváhaš, je urobiť mi psychoanalýzu. Z 200 kilometrovej diaľky, bez toho, aby si so mnou prehodila čo len jedinkaté slovíčko. To si netrúfne ani promovaný doktor medicíny. Ja viem. Školy nie sú všetko. Existujú životné skúsenosti, intuícia a odhad charakteru. A to ty všetko máš. Preto ťa obdivujem. Aj keď si vraj žena – máš podľa mňa gule. A preto ťa rád spoznám. Ty možno mňa spoznať nepotrebuješ. Veď už ma vlastne poznáš. Ale keby si ma predsa len chcela spoznať, napíš mi mejlík, môžeme sa porozprávať, alebo aj stretnúť. Možno budeme obidvaja veľmi prekvapení. Mne sa zdá, že ozajstný svet a ozajstný ľudia sú úplne iní, ako tí virtuálni spoza klávesníc a monitorov. 😉

Advertisement

Partneri