Odpoveď na: V koľkých rokoch ste začínali jazdiť?
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › V koľkých rokoch ste začínali jazdiť? › Odpoveď na: V koľkých rokoch ste začínali jazdiť?
Čo tu ja robím 😀 Už ako decko sa mi nechcelo šľapať na pedále a radšej som sa vozil s otcom na babette 😁 .Moje začiatky samostatného brázdenia ciest siahajú do 14 rokov čo som sadol na babettu ja …To boli časy…Chodník, nechodník, skoky, šmyky, pády, normálna street fighter show 😀 …Prišla autoškola a „čo to kus“ som si odjazdil na Jawke 350…prišiel čas kým som spracoval rodičov ku kúpe mojej vlastnej motorky…neviem kade chodil, lebo mu to dosť dlho trvalo, kým prišiel…Mal som 22 a jeden mesiac 😁 keď som si kúpil svoju vlastnú HONDU CBR 900 RR…Čoooo? pýtate sa? To bol riadny skok…Keby len skok ale aj rešpekt…kúpil som ju a 3 dni som sa na ňu len pozeral a skúšal si sedadlo 😀 ..potom som nabral odvahu a vyskúšal ju…skúšam ju doteraz…Ale napriek tomu, odkazujem všetkým začínajúcim motorkárom…Je to blbosť..Tak ako dospievanie má svoje fázy a život s motorkou sa skladá z určitých postupností..Oveľa ľahšie (teda aj bezpečnejšie) je začať jazdiť postupne z malého prdítka na väčšie a väčšie…Dávajete si pozor…

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec