Connect with us

Odpoveď na: V koľkých rokoch ste začínali jazdiť?

Domov Diskusné Fóra Kaviareň V koľkých rokoch ste začínali jazdiť? Odpoveď na: V koľkých rokoch ste začínali jazdiť?

Centauro
Účastník (Participant)

Ja som zacal v 9 najskor babeta, potom v od 11 do 13 cestne preteky na minibikoch, od 14 sme zohnali staru Hondu MTX80 (na nej som skoncil mojou vinou v nemocnici- sadra na ruke 2 mesiace a spalene kolena co som sa v teplakoch suchal po asfalte) ale este pred nou som ako 14 rocny okusil velku motorku a potom som sa v snoch pocikaval otcov kamarat ma naucil chodit na Kawe KLE500 a pre 14 rocneho sopliaka viete aka raketa je to, v 16 Aprilia RX125, v 17- stych 2x Aprilia Tuareg125 (na jednej z nich som dohnal mladu dievcinu k slzam ked chcela zastavit a ja ani za svet, potom slapala 5 km domov pesi), 18 rokov- Honda CRM 125, ale to bol cisty srot, tu som aj zadrel, potom nastalo obdobie kludu a v 20 som si kupil na jednu sezonu Kawu GPZ 900, ale to sa mi moc nelubilo, a teraz ked mam 23 sedlam Zuzuki intludel 0,008 cl. Prezil som krasne detstvo za volantom motoriek, neraz aj zo srdcom v gatach ked ma nahanali policajti a strielali varovne vystreli, ale ani raz ma nezastavili, iba raz ked som tankoval na benzinke. Vsetky tie stare motorky som mal bez papierov a bolo to OK.

pozn. na aute ma uz ako 16 rocneho nahanali fizli, ale to som jazdil len po polnych cestach na Skode 100.

Advertisement

Partneri