Odpoveď na: Už sa vám to stalo???
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Už sa vám to stalo??? › Odpoveď na: Už sa vám to stalo???
kxbobo bol by trest taku motorku ocesat.
yagiza vidis, Ty to mas s chlapmi a ja s motorkami. Je to asi tym ze som 5 sezon jazdil len same supersporty, tie lakaju k rychlej jazde a ja sa rad vraciam domov cely a zdravy. Vsetko sa to vo mne zlomilo, ked som robil kamaratovi Horneta 600 a pozical mi ho aj na povozenie. Este nikdy som sa tak nepovozil . Vietor nepovoluje extrem a na nase rozbite cesty idealne a k mojmu veku tiez. Kupil som zase Yamahu R6 ale limitovanu seriu R46 s podpisom V. Rossiho. Mozes si ju pozriet v inzeratoch.
zajo78 mam vysnivanych kandidatov XJR1300, CB1300 alebo GSX1400, lenze vies kolko ich jazdi na Slovensku? Asi by som ich spocital na dvoch rukach. Tak mi nezostava nic ine len sporit a kupit nove. Mozno odjazdim este sezonu tuto R6 a zatial naskrabkam zbytok na funglovku.
Benda Chinchilla 500: Pohoda na dvoch kolesách
Burácanie motorov ovládne Inchebu: Najväčší sviatok motocyklov štartuje už 12. marca!
HLADKÝ ŠTART: Ako PRIPRAVIŤ MOTORKU NA SEZÓNU
TEST: BMW F 900 R Vs. F 900 XR (2025): Dvojičky s charakterom
Nový bod na motomape Slovenska: SOLID MOTO vo Zvolene stavia na „solídnych“ skúsenostiach
TEST: KTM 390 Adventure R 2025 – Keď to s tým blatom myslíš vážne
Hlasujte za svojich favoritov: Anketa Motocykel roka 2026 je v plnom prúde!
MOTOCYKEL AUTO MOTOR CARAVAN SHOW 2026
Test Yamaha Ténéré 700 Rally 2025: Keď sa legenda stretne s budúcnosťou
Ducati Formula 73 – moderný café racer ako pocta legende zo sedemdesiatych rokov
Ducati Formula 73 – moderný café racer ako pocta legende zo sedemdesiatych rokov
Nový bod na motomape Slovenska: SOLID MOTO vo Zvolene stavia na „solídnych“ skúsenostiach
Triumph Trident 800 2026 – nový míľnik strednej triedy
Benda Chinchilla 500: Pohoda na dvoch kolesách
HLADKÝ ŠTART: Ako PRIPRAVIŤ MOTORKU NA SEZÓNU
Test Yamaha Ténéré 700 Rally 2025: Keď sa legenda stretne s budúcnosťou
MOTOCYKEL AUTO MOTOR CARAVAN SHOW 2026
TEST: BMW F 900 R Vs. F 900 XR (2025): Dvojičky s charakterom
TEST: KTM 390 Adventure R 2025 – Keď to s tým blatom myslíš vážne