Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Váš najväčší trapas na moto › Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
Je to asi 4 roky naspäť, bol som sa vozit v hroznej horucave. Jazdim systemom chlapka z reklamy na SV1000-hodim sipku do mapy. Asi po 100 km som zastavil na kraji vozovky a vtom… poznate to, priserna horucava. Chcem si to napravit tam dole ako „božsky Valle“ a pac ho na zem. Bol som tak z tej horucavy unaveny ze som nemohol moto zdvihnut. Okolo jazdili auta dovolenkarov tlemiacich sa ako by prave vyhrali v „Hodine pravdy“ a ja sa tvarim ako keby som v tejto hre vyhral tu mineralku. Nikto nezastavil a ja som najskor vynadal motorke potom sebe. Zastavuje policajt.. kua to bude reci! Spadol si ? Nie len mi to dr..o na zem. Pomoze mi s moto a ani sa nestacim podakovat je prec.No co, aspon som spravil divadlo dovolenkarom 😁

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Pozvánka na Tanec Slnka 2025