Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Váš najväčší trapas na moto › Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
NO mne sa stal tiež fajn trapas. Tak doviezla som práve motorku domov, povedala som si že sa idem niekam previezť. Kenny išiel so mnou ako ľadviňák. Predbehli sme skupinku asi piatich motorkárom. Zastavili sme na križovatke na červenú a prvá som bola ja za mnou asi dve autá a za nimi skupina motorkárov. Ako sme tak stáli začali vrm-vrm vrčať jasné, že ja najsamväčší kaper som sa machersky pridala .Nevšimla som si že už zasvietila zelená. Ako som išla dávať nohu na stúpačku tak sa mi zachitila nohavica o stúpačku a prevážila som sa stranu a skoro s nou drisla ale našťasie som len vybehla akosi na chodník ktorý bol našťastie bez obrubníka. Zatiaľ okolo mna prešli autá aj trúbiaca skupina motorkárov no hádam sa museli ísť pocikať od smiechu lebo aj ja som sa na tom smiala 😁
Aj Kenny si skoro cvrkol 😀

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

Yamaha TRACER 7 a TRACER 7 GT 2025 – Sport-tourer novej generácie

TEST: Honda Hornet 1000 SP – veľký návrat v agresívnom balení

BMW R 12 & R 12 nineT – králi štýlu, charakteru a boxerovej klasiky

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk