Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Váš najväčší trapas na moto › Odpoveď na: Váš najväčší trapas na moto
Heavy 😁 pripomenul si mi jeden na ktory som sa snazila zabudnut. bola zima (februar) a ja som bola v praci ako inac na piskote (gilera VXR180) zrazu okolo desiatej zacal poletovat sneh. nic moc. vravim si to prestane a roztopi sa… o 20 minut dobehne kolega biker (tiez tvrdas co stale jazdi) trha si vlasy a krici ze vonku snezi… myslim si, tito anglani su strasni ked uvidia zopar snehovych vlociek. o 5 minut na to, dalsi kolega (uz nie biker) donesie v rukach polmetroveho snehuliaka, ze si ho da na stol… pockat, to s tych par vlociek nemohol postavit. vyjdem von a kua… napadlo 30 cm snehu, a padalo nadalej riadne husto… letim za sefovou, ze musim ist domov pretym nez ma to v praci zasype. vsetko islo celkom dobre, az na to ze sa zadne koleso obcas presmyklo. pri mojej tretej zakrute som som uz isla tak dobre, ze som zabudla a namiesto otocenia kormana som klopila jak profik a zletela som… prave islo oproti auto, a ked brzdil kus zasmykoval ale ubrzdil to a nezabil ma… krici na mna: „si v poriadku?“ ja kricim s rehotom „Nie“, vybehne z auta a pyta sama co mi je… a ja mu na to nadalej s rehotom:“ nemozem byt v poriadku, ked za zasnezenej ceste jazdim jak na suchom okruhu…“ a dalej sa rehocem… chlapik naskocil do auta obisiel ma a odisiel… piskot som postavila na kolesa a isla som dalej domov, ale uz som neklopila…. ked som sa o tri hodiny vratila do prace (autobusove spoje su tu hrozne) sneh sa na cestach uz uplne rozpustil 😀
Moto Guzzi V85 Strada: stará škola, nový charakter
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Inovácie pre Moto Guzzi 2026 – nové farby pre V7, V85 a Stelvio
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
EICMA 2025 – BMW, Ducati, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi a Vespa
Benelli TRK 602 X (2025): Nová generácia dobrodružstva
Novinky motocyklov Aprilia 2026 z EICMA 2025
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
DUCATI HYPERMOTARD V2 (2026) – hyper sranda s véčkom
Novinky Honda z EICMA 2025: V3R, nový tourer, elektrika a niečo k tomu
Kawasaki KLE500 (2026): Návrat legendy pre nové dobrodružstvá
Čínske motorky: nové mená, veľké ambície
BENDA LFC 700: extravagantný futuristický cruiser, za dobrý peniaz
Reportáž EICMA 2025: Japonský štvorlístok naživo
Honda XL750 Transalp (2025): ľahké dobrodružstvo, veľký záber
Yamaha Ténéré 700 World Raid 2026: viac kontroly, dlhší dojazd, rovnaké dobrodružstvo
Triumph Trident 800: nový trojvalcový roadster s veľkým apetítom na zákruty
BENDA 2026: Dark Flag 950, Rock 707 a Rock 250 CVT
Kawasaki Z900RS 2026 – evolúcia retro klasiky