Odpoveď na: Svet plný debilov
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Svet plný debilov › Odpoveď na: Svet plný debilov
yaziga ja jazdim 5 rokov a tiez mi dosiel viac krat benzin je to podobne kasle striela straca otacky na tenere som mal dokocna dva kohutiky na benzin pre kazdy valec stihol som stlacit spokjku pre dojazd oba prepnut a potom podradil do nisej rychlosti aby naskocila …… a celkovo nejdem sa tu stebou o tom skripit ked mas vlastne skusenosti je pravda ze je to horsie ked dojde uplne… no aby si tomu predisla mala by si si odo mna vziat aspon tu vlastnost ze pred jazdou si motorku trosku prehrkas medzi nohami ked nebude zblnkat kuknes dnu a vies co ti treba 😉 (ja to robim od vtedy ako som skamoskou predbehol autobus a ked som sa pred neho zaradil stalo sa mi to padli otacky a tak sal som sa za bielu a minul ma len len kym mi to naskocilo tak davam na to bacha to vsio 😘

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

Kawasaki Z900RS a Z650RS – klasika pre moderného jazdca

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

Pozvánka na Tanec Slnka 2025