Odpoveď na: Koľko točí nová R6?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Koľko točí nová R6? › Odpoveď na: Koľko točí nová R6?
Aj o Hornete 600 tvrdia ze ma 100 koní, ved je to predsa motor z CBR-ky! A ked si človek prečíta niektoré testy alebo si trochu posurfuje na nete tak zisti že je to vlastne podfuk.
Mal som moznost vidiet DVD z testovacich jazd novinarov prave spominanej R6, pripadalo mi to ako z Kataru. Zaber na otackomer ukazoval priam neskutocne otacky a rychlomer uplne normalnych 230km/h.
milan 3232 je fakt pravda ze v TP neviem odkial je ten vykon nameraný, ale ked ho meraju na motorovej brzde tak sa jedna o zadne koleso, to urcite vies. Ale zaskakuje ma to klamstvo, ako ked predaju auto ktore ma maximalku 180km/h a ty zistis pri blbom merani s kamaratom ze je to len 159! Potom nejake vyhovorky ze to je za idealnych podmienok a v labaku si mozu strcit za klobuk.

BMW R 1300 GS Adventure 2025 Triple Black – temný svetobežník

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

BMW Motorrad Concept RR: Budúcnosť superbikov zhmotnená v karbóne a technike

Suzuki GSX-S1000GX: Revolúcia v segmente sport-touring?

Kawasaki W800 a Meguro S1 – klasika s japonskou dušou a modernou spoľahlivosťou

MOTO TEST CAMP po prvýkrát na Slovensku: Najväčší testovací víkend motocyklov mieri do Trenčína

Triumph Bonneville Bobber 2024: Britský rebel so štýlom aj silouText a foto: motocykel.sk

Triumph Speed Twin 1200 RS 2025 – britská sila v retro kabáte

Vespa Officina 8 – návrat ku koreňom legendy

Pozvánka na Tanec Slnka 2025

Ako sa rodia motocykle CFMOTO: Navštívili sme továreň v čínskom Hangzhou