Odpoveď na: Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4 › Odpoveď na: Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4
No ja som presiel z babetty na GSX-R 600 ale len SRAD 😉 . Mam ju od marca samozrejme bol spociatku respect pred tym vykonom, ved zo zaciatku som mal problem vobec plynule hadzat rychlosti a taktiez som mal kusok problem pri jazde v malych rychlostiach. Ale u nas pri KE mame jednu peknu cestu – jahodna, kde som travil vacsinu svojho casu a nabehal som tam plno plno kilometrov, pomalicky som zacinal klopit viac a viac az som zacal plynule jazdit zakruty na kolenach. Po zhruba 7-8 tisic som zavital na okruv v H a tam som naucil davat moto do extrem naklonov, udrzat „drift“ v zakrute atd… A taktiez som sa potom uz u nas posmelil a zacal skusat wheelies 😁 . Samozrejme som s nou aj padol 🤐 2 male pady a jeden vacsi, takze jednoznacne odporucam padaky na ram. Usetria nemale peniaze 😁 . Nad moto o ktorej pises som uvazoval, ze by bola nastupcom terajsej v mojej garazi, taktiez som rozmyslal aj nad nejakym litrovym jogurtovym dvojvalcom, ale este rok pockam nech ju mam komplet pod kontrolou. Takze to zhrniem 😉 : skus, nemusis sa bat pojde len tolko kolko jej ty pridas, zo zaciatku odporucam radit rychlosti okolo 9000ot/min. tam to nie je az take brutalne. Ale nezabudni na jedno : jogurt = okamzita investicia za komplet oblecenie, lebo zlomena noha v clenku za tych 5000 sk nestoji…
P.S.: na gsx-r daj jednoznacne supercorsy vydrzia sice menej, ale podrzia v kritickych situaciach 🙂 . Dufam, ze sa stretneme na nejakom zraze dalsiu sezonu 😁

Ako pripraviť motorku na sezónu: rady pre bezpečnú jazdu a spoľahlivý výkon

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec