Odpoveď na: Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4 › Odpoveď na: Zaciatok motokariery s GSXR 600 K4
Cendina … ten postreh na začiatku bol dobrý… nehovorím, že je v tom rozdiel… minule sa ma pýtal Pygo41, že čo by som mu poradil, akú motorku na začiatok. Povedal som mu, že nech si prečíta túto diskusiu, lebo nevidím v tom rozdiel, či je to kočka alebo chlap, čo je vyznávač jednej stopy…áno, možno chlap fyzicky viacej vládze (ale nemusí to byť tak), ale žena zase použije rozum a nebude si za každú cenu niečo dokazovať 😁
… v dnešnej dobe kočky robia veľa vecí také čo chlapi, majú rovnaké možnosti a už vôbec nie sú potláčané… problém je len v tom, že niektorí to nevedia pochopiť a prijať to… osobne nepoznám veľa superšportov (kočky), ale jednu poznám… písali sme si dlho, v živote sme sa stretli len 2x, ale tá kočka na mňa zapôsobila… ako keby sme sa poznali celý život… poznajú ju viacerí, áno, prebehla mi mysľou Certica650 (Hendy) 😉 … „malinká“ vzrastovo, ale predsa si išla za svojím cieľom a jazdí „možno“ lepšie ako ja… alebo také dračiatko …stačilo mi ísť pár km v jej stope, a už som vedel o jej kvalitách…
… takže kočky hlavu hore, ked to dokážu chlapi, prečo by ste to vy nedokázali ?? 😀 … čo sme my v niečom lepší ako vy ?? 😉 … len nezabúdajme na jedno slovko… REŠPEKT !!

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

TEST: TRIUMPH STREET TRIPLE R VS. YAMAHA MT-09

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja