Connect with us

Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…

Domov Diskusné Fóra Nehody Sebko, kua toto mi nerob… Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…

Kwasak
Účastník (Participant)

Takze to zhrniem. Sebko si prisiel do servisu pre moto(k mojmu muzovi Bobikovi a kamosovi Mirovi), na Ivanskej ceste. Priviezol sa s kolegami autom. Tesil sa – moto po servise, este hovoril, ze to ide dat do garaze, ze dnes nema ani cas sa vozit.
Rozlucili sme sa a o minutu mi volal jeho kolega, ktory isiel za nim autom, ze mal havarku na Galvaniho. Okamzite som skocila do auta a sla tam. Sanitka prisla rychlo. Dvaja debilkovia zo 112 si to tam natacali, pchali sa s kamerou a mikrofonom uplne vsade!
Momentalne maju lekari jeho stav pod kontrolou. Boli sme za nim, akurat ho doviezli z Fakultnej nemocnice, kam ho brali na CT, lebo v Ruzinove sa im prave pokazilo! Stretli sme sa s nim dolu na centralnom prijme, aj nas pozdravil. Velka vdaka Rontgenovi za pomoc a info. Podla slov lekarky, ktora s nim isla v sanitke bude v poriadku, ak nenastanu nejake komplikacie. Nad takym ale vobec nerozmyslam a verim, ze sa z toho v pohode dostane.
Drzme mu vsetci palce, takych dobrych, milych a ochotnych ludi ako je on je malo…
Sebko, rychlo sa uzdrav, lubime ta!

Advertisement

Partneri