Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Sebko, kua toto mi nerob… › Odpoveď na: Sebko, kua toto mi nerob…
Takze to zhrniem. Sebko si prisiel do servisu pre moto(k mojmu muzovi Bobikovi a kamosovi Mirovi), na Ivanskej ceste. Priviezol sa s kolegami autom. Tesil sa – moto po servise, este hovoril, ze to ide dat do garaze, ze dnes nema ani cas sa vozit.
Rozlucili sme sa a o minutu mi volal jeho kolega, ktory isiel za nim autom, ze mal havarku na Galvaniho. Okamzite som skocila do auta a sla tam. Sanitka prisla rychlo. Dvaja debilkovia zo 112 si to tam natacali, pchali sa s kamerou a mikrofonom uplne vsade!
Momentalne maju lekari jeho stav pod kontrolou. Boli sme za nim, akurat ho doviezli z Fakultnej nemocnice, kam ho brali na CT, lebo v Ruzinove sa im prave pokazilo! Stretli sme sa s nim dolu na centralnom prijme, aj nas pozdravil. Velka vdaka Rontgenovi za pomoc a info. Podla slov lekarky, ktora s nim isla v sanitke bude v poriadku, ak nenastanu nejake komplikacie. Nad takym ale vobec nerozmyslam a verim, ze sa z toho v pohode dostane.
Drzme mu vsetci palce, takych dobrych, milych a ochotnych ludi ako je on je malo…
Sebko, rychlo sa uzdrav, lubime ta!

Ako pripraviť motorku na sezónu: rady pre bezpečnú jazdu a spoľahlivý výkon

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec