Odpoveď na: Ak carbon prilbu tak AKU?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Ak carbon prilbu tak AKU? › Odpoveď na: Ak carbon prilbu tak AKU?
Banditak: no ved prave o tom hovorim.. keby som mal clonu tak nemusim kupovat iridiove plexi 😀 vymenit to sa da to je jasne, ale niekedy smer jazdy (vzhladom na slnko) sa meni aj viac krat za hodinu a zeby som stale zastavoval a vymienal plexi ..no neviem neviem, preto sa mi zda ta clona pre mna idealne riesenie, odskusal som si to na kamosovej caberge a vyhovovalo mi to.. neviem akym systemom vybavuje shark, ale caberg aj schuberth maju clony vnutry helmy a pri 250 sa mi to nezdalo nijako problematicke
laver : inak teraz tak rozmyslam..si spominal moto GSXR600 2001-2003, priblizna cena 140-170 tis.. sa mi zda helma za 23 tis sK( ten vemar) trochu moc. vystroj by mala byt vyvazena..nie je dobre zainvestovat do helmy a ostatne odflaknut..aj ostatne je dolezite..teda ked k tomu hodis spickovu kombinezu (sa mi zda ze bludis v top triede), cizmy, rukavice, protektor tak nechas min 60.000 za vystroj a to je asi trochu nepomer k tej motorke ci nie? Inak ten Shark RSR2 co spominal kolega banditak stoji v ciernom 18 a vo farbe 20.. myslim ze 18 je celkom postacujuce za helmu 😉

Ako pripraviť motorku na sezónu: rady pre bezpečnú jazdu a spoľahlivý výkon

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST Suzuki V-Strom 800 SE – Vyvážený spoločník na cesty aj do terénu

Airbagová vesta: technika zachraňuje životy!

TEST BMW F800GS & F900GS 2024: Mini GS, maxi radosť

Prekvapivá prvá jazda: Morbidelli a Benda

Pozvánka KAWASAKI na Motocykel 2025

Morbidelli T1002VX: litrové véčko za 10 papierov!

Výstava Motocykel 2025: Sledujte naše exkluzívne video rozhovory!

Moto Guzzi V7 Sport: športová klasika ide do predaja

TEST Aprilia SR GT 125 Replica: všestranný športovec