Connect with us

Odpoveď na: Ak carbon prilbu tak AKU?

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Ak carbon prilbu tak AKU? Odpoveď na: Ak carbon prilbu tak AKU?

diewithme
Účastník (Participant)

Lavergsx600 ano mam dobru helmu,ale za cenu 11.900 to vsetko co som pisal nebyva standard a to este ani nehovorim ze mna po tej zlave vysla mozno okolo 10.000 😁

čo sa týka tvojej otázky že čo sa to am v nej hýbe tak je to vzduch ako som spominal, neboj žiadne futro ani nic mechanicky sa tam nemiká. cena motorky, to je mi jasne..ved som to aj napisal od 140 do 170 podla stavu a rocnika… aspon tie ceske inzeraty co si dal linky moje slova len potvrdzuju.. ta od tvojho kamosovho stryka za 120..o tom sa mozeme bavit az ked ju budes vidiet a mat nasvojom mene kolko kompletne vysla, nie je to vsak nemozne, teraz zase trochu sa mi zda ze isli ceny dole, kamarat co tiez dovaza tak hovori ze ma rozpracovanu jednu R6 2005 velmi peknu a mala by sa uz aj so znackami vojst v pohode pod 200. a takisto aj jednu ninju6 2006 okolo 220.000..viem to uz je ina cenova kategoria ale aj tak potesitelne ceny.. co si spominal ze 2004 za 170..tak na tu by som neposadil ani svokru 😁 ok srandujem..

………"je to jednorazova investícia a jedného dna mi to môže zachrániť život. a ten mam len jeden!!!! k bezpečnosti sa stávam dosť zodpovedne" … no tak toto je presno to o com som pisal.. myslis ze vemar za 23 ti zachrani zivot lepsie ako shark za 12?? to je blbost. su to spickove helmy a urcite v nich nie je rozdiel jedneho ludskeho zivota.. ako ja ti to neberem ze xces kvalitnu vystroj, bezpecnu a iste xces vyzerat dobre, ale ja osobne by som to spravil vyvazene, pretoze retaz je len tak silna ako jej najslabsi clanok…….co ja viem helmu ked uz tak za 16, kombinezu za 20 (daju sa zohnat kvalitne suomy v tej cene), cizmy 5, rukavice 4 (to je dost dolezite aby boli komfortne este mozno viac ako kombineza..aby si mal dobry cit na plyn a brzdenie hlavne), protektor 3, a este zostanu nejake drobaky do 50 tis napriklad na nejake termopradlo aby sme sa nestretli o 10 rokov u reumatologa… viaco osobne by som uz neinvestoval, ale hovorim to je len moj nazor, urcite si nijako neposkodis ked kupis klokaniu Dainese za 2500 EU, arai RX-7 za 850 EU, a pod.. 😉 aha skoro som zabudol , ani oblecenie ani motorka nie je jednorazova investicia.. myslis ze budes jazdit v tom istom viac ako 4-5 rokov? to asi nie.. nehovoriac o tom ze sa nedajboze niekde vytrepes (samozrejme bez zdravotnej ujmy) a mozes zase kupovat..hlavne helmy odporucaju po naraze kupit nove..teda samozrejme nie po pade zo sedadla

este pokracujem..

Advertisement

Partneri