Odpoveď na: Lavórové fórum
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Lavórové fórum › Odpoveď na: Lavórové fórum
Lavergsx600 ze ked clovek ma iny nazor aky mate vy tak je potom cudny, vadny a spolocensky neprijatelny ze?
Čítaš vôbec po sebe čo píšeš? Napíšeš sem neskutočnú somarinu , že dokážeš zastaviť motorku z rýchlosti 40 km/h na nulu na vzdialenosti JEDNÉHO metra a takýto kaleráb tlačíš do hlavy ľuďom, ktorí majú odjazdené na motorkách dosť na to, aby vedeli kde je sever a potom Ťa vytáča, že Ťa majú za blbca.
Pokračujem citátom: cele to tu vzniklo lebo som vyjadril svoj nazor. ale Ty si nevyjadroval svoj názor, Ty si to sem postavil ako hotovú vec, že TY to dokážeš, ale ani na viaceré moje žiadosti si nedokázal popísať techniku brzdenia – to je dosť divné, pretože si myslím, že akúkoľvek vykonávanú činnosť si schopný svojimi slovami popísať, namiesto toho nás tu kŕmiš nejakým obrázkom, ktorý nemá ani hlavu , ani pätu a v konečnom dôsledku ani logiku… 😉
Takže si to zhrnieme, vybavený veľkým množstvom teoretických vedomostí (čo nemusí byť v praxi na škodu 🙂 ) nás tu ideš presviedčať o svojich víziách a domnienkach…a nie všetkým sa to pozdáva, Raptor Ti to napísal dobre, prečítaj si to ešte raz: zamysli sa nad tym co vlastne chces dosiahnut a ci sa ti to dari
…alebo máš radosť, keď sa z Teba ľudia smejú? 😉