Connect with us

Ninja 1100SX

Odpoveď na: Článok o motorkároch

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Článok o motorkároch Odpoveď na: Článok o motorkároch

Cendina
Účastník (Participant)

Korzar: tak to jsem ráda že už je odevzdaný. Teď můžeme začít normálně diskutovat na tuto tému. Beze strachu, že se naše slova někde objeví a nebude se líbit v jakém kontextu se objeví. 😁 😀

Tohle je odvrácená strana mnohaleté mediální masírky která tu je. Stejně jako většině médií ale ani normálním lidem nezáleží na objektivní skutečnosti, lebedí si ve svých předsudcích a navzájem se v nich ještě podporují. Ta motorkářská část veřejnosti zastává shodný předsudkový názor na druhém bitevním poli. Akce holt vyvolává reakci. Nezmění to ani jeden novinář snažící se o objektivitu. Tuhle nedůvěru, odpor, pohrdání může změnit jen čas – mnoho času. A za sebe dodávám že o tu změnu se motorkáři postarají sami. Respektive s přibývajícím počtem motorek na území státu budou muset i noviny vzít v úvahu fakt, že jezdit na motorce je normální, jinak je nebude nikdo číst/kupovat.

Co se týče hlučnosti koncovky výfuku. I já mám otevřené laděné koncovky, které jsou hlučnější než výrobcem dodávaná. Vlastně jsem tichou motorku měla jen jednu. Tu první. A i na ní jen chvíli. Přesněji do chvíle než se mě na každé druhé křižovatce pokusil někdo zabít bez ohledu na to, že jsem jela po hlavní a měla jsem přednost. Nebylo mě vidět, nebylo mě slyšet, neexistovala jsem. Možná to bylo tím že z dálky světlo motorky vypadá obdobně jako světlo babety? Nebo mě opravdu nebylo vidět? Nevím. Teď mě nikdo nevidí stejně jako předtím, ale všichni mě slyší. Teď už mi přednost v jízdě neopomenou dát.

Na druhou stranu na sídlišti nebydlím, neparkuji a v životě by mě nenapadlo v ranních či nočních hodinách rušit noční klid nějakými divokými excesy s nastartovanou motorkou. Pokud náhodou v nočních hodinách dojíždím domů, dojedu na nízké otáčky, odstavím motorku a vypnu motor ihned jak to jde – i kdybych motorku měla do garáže potom dotlačit.

Partneri