Odpoveď na: PIDL, uz je to tu zase
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › PIDL, uz je to tu zase › Odpoveď na: PIDL, uz je to tu zase
papi jedinym logickym vysvetlenim nasich odlisnych skusenosti je ze sme si v lidli nekupili uplne rovnaky ladvinak… ja som si kupil uplne ten najsamprvsi, ked lidl prvy krat zacal predavat aj veci na moto…
vsimol som si napr. aj na nabijackach ze casom to menia
p.s. ano ano ty vies vsetko, ja viem vsetko najlepsie a mlhos nám do toho skúša fušuvať !! 😁
country…. pockaj pockaj, idem si hodit do gugla slovo hygiena… 😶
….
….
…. a hned potom aj superman 😶
a teraz vazne, my baworaci si nohy neumyvame… vlastne ani zuby a ja ako najvačší hardcore uberbmwmensch ani vlasy… 😁
a teraz uz naozaj uplne vazne – o hygienu mojich noch sa ty vobec trapit nemusis, takisto ako o to ze v lidli „znackove“ nekupis. 😁 😁 Ale ak ta to tak chytilo za srdce tak vedz, ze moje nohy v zasade nesmrdia, ale v uzavretych motobotach to po celodennom jazdeni (rozumej 700-1000km, nie presun medzi countryklubmi s dlhymi prstavkami na obed a kavicku) to skratka nebyva vzdy uplne „ono“. Tak reku ze ked uz ta nabijacka je roky rokuce taka dobra tak tie ponozky by mohli byt tiez. Nuz a vysledok? „tato to je smrad, žeby jeden pad“. Podla mna tie ponozky boli z matrosa urceneho na domacu vyrobu olomouckych syreckov.
potom som vyskusal iné ponožky „strieborné“ od ceskeho vyrobcu a je to „nebe a dudy“