Connect with us

Odpoveď na: Sedadla v aute chrbtom do smeru?

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Sedadla v aute chrbtom do smeru? Odpoveď na: Sedadla v aute chrbtom do smeru?

przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)

😈  Policajt ti dá pokutu, kedy chce, lebo vie, že by si sa nenaťahoval s ním po súdoch.
Svetlá výnimka je Egreš, vzor šeckých uvedomelých občanov. A to myslím vážne, my, salámisti leniví, ten svet nezmeníme…
 😈  A samozrejme zákony neslúžia ľudu, ale právnikom. Tí prefíkanci zarábajú na tom, že v parlamente sedia blbci, čo zahlasujú aj za najväčšiu volovinu, ak na tom môžu zarobiť.
Kto im nechce dať zarobiť, dá zarobiť právnikom, tak či onak o peniaze prídeme… 😁 

Príklad:
Nakoľko nerád jazdím z čundrov mierne spoločensky unavený, vyrobil som do svojej kadibúdky Berlingo dve lehátka, teda sa vyspím a na druhý deň s nula promile domov. Nie kvôli policajtom (šak na čo máme Egreša, né?  😈  ), ale kvôli sebe a svojim.
Nakoľko zadné sedadlá takto musím vyhodiť, z 5miestneho afta sa stáva takto dvojmiestne. Teda oficiellne môžme takto jazdiť len dvaja vpredu (riadne pripútaní, blablabla). A ani by mi nenapadlo voziť nejakého ležiaceho strelca vzadu.
A teraz si predstavte, že aj takto sa nájde vysoko nadštudovaný orgán, ktorí sa ti vyhráža odobratím technického, lebo afto je päťmiestne a nie je… 😁 
Odvolávanie, že načo by potom výrobcovia poskytovali možnosť jednoduchého vyhodenia zadných sedadiel, no a na kopec ponnnikateľov, kerí využívajú podobné autá v práve potrebnej zostave (osoby alebo tovar, atď), mu spôsobilo chvíľkové zaváhanie a v slabej chíli ma pustil s tým, že nabudúce mi to už neprejde. 😈
Asi videl, že práve idem volať Angrštovi… 😁 

Partneri