40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by
maco.
-
AutorPríspevky
-
5. mája 2017 o 17:03 #99891
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Pomôžte už niekto temu Nymrothovi, šak ho úplne odradia tí „znalci“ na motorájde… 😈
https://postimg.org/image/h2qa292tt/112040ce/
Asfaltových trojkoliek aj štvorkoliek je plná puča, kvalitnejšie jazdia bezpečne a bezproblémovo aj vysokými rýchlosťami.
Na dolnom konci to začína Čínou, ale aj taký Shineray 350 ST 2 sa už dá použiť (6rychl. stupňov + spiatočka), špica začína u GG QUADSTER 1200 (motor z Bavora), diaľnica žiadny problém.
Kua, šak stačí gúgliť „legal road quad“ … 😉Toto som fotil napr. ešte v praveku (= 2006 😁 ) u nás na Inchebe:
5. mája 2017 o 19:18 #99892ahojko
Účastník (Participant)Papi,
chvilku som googlil hlavne tie co si spominal lebo ma to zaujalo.
Ale chalanisko hlada štvorkolku niečo na cesty aj offroad tak aby zvládala aj diaľnicu do 6000 Eur.
Ty si nasiel takeho obojzivelnika? Ja by som sa nechcel na dialnici terigat 90 km/h, a uz isto nie ak maximalka vozitka je 90-tka. Tie rychlejsie co som nasiel maju vsetky nizky podvozok na offroad.6. mája 2017 o 5:35 #99893przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Veď jasné, že chyba je v požiadavkách.
Terénne špeciály na diaľnicu nepatria, to je pravda, ale kompromisy sa nájdu.
Ak niekto nemá inú možnosť, musí pristúpiť na kompromisy, preto som dal dva konce ponuky: ten Snineray je slabá teréna štvorkolka na cestných pneumatikách, GG-BMW je vyslovene na asfalt.
Všetko je o kompromisoch, stavebné výšky aj zdvyhy odpruženia sú pri rôznych štvorkolkách už z fabriky rôzne a dajú sa aj korigovať. Mňa v HU predbehli na diaľnici dve asi nejaké Yamaha-Raptory na cestných gumách a vôbec to nevyzeralo, že by im to nejak nechutilo … 😁
Predpísané sú len rozmery pneumatík, vzorky nie. 😉
Ja by som quad na asfalt nebral, ale kto nemá inú možnosť, tomu by som to vedel odpustiť.
Ano, môže sa zabiť (ako každý z nás), ale môže sa stať aj majstrom sveta. Hendikep je aj o tom, že slepý lepšie počuje …6. mája 2017 o 12:23 #99894ahojko
Účastník (Participant)Papi
Vsak preto sa ta pytam,
ci si takeho obojzivelnika/kompromis, v cene nasiel?
Googel mi narychlo nic nevyhodil… Tak rekuze Ty daco vies…7. mája 2017 o 4:57 #99895ahojko
Účastník (Participant)Papi,
citim sa ignorovany.. do loterioveho okienka mas IT kompromisne pripomienky, ale na moje amaterske „HI-TECH“ LOL..otazky si sa u susedov vykabloval.. asi Ta pekna sestricka opatruje a nemas cas…..
Ahojko 😈7. mája 2017 o 5:04 #99896ahojko
Účastník (Participant)Hehe.. malo tam byt “ U tychto (loteriovych) susedov“..
Cize provokativne cakam na ten stroj co sme mali na MR doporucit Nymrothovi co akosi Googel neovlada..
Kiss kiss vyryvac Ahojko…
7. mája 2017 o 7:43 #99897przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Celé je to o kom, že kto chce, hladá spôsoby, kto nechce, hladá dôvody.
Prispôsobiť podľa špecifických požiadaviek sa dá veľa vecí aj legálne, ak sa na to necíti, aj kúpiť sa dá všetko.
Len toľko som chcel, že netreba to hneď vzdávať, ale dotyčný asi nechce, lebo nehladá spôsoby, už to vzdal.
Asi lepšie tak… 😈Keby, tak „univerzálov“ je dosť, aj silnejších. Napr. tento Apache má 49 koní a jazdí okolo 150 km/h, a som si istý, že ten Yamaha Raptor 700 R jazdí podľa aktuálneho sprevodovania, „koľko chceš“, cena Raptorov-jazdeniek po Európe od nula do milión, ale okolo 5-6000 je ich určite dosť.
Za pokus by to stálo, a keď to nie je ono, predám a hotovo.
A keď to vyjde, to je na nezaplatenie. Pneumatiky, bendzin, oleje, obloženia… 😁7. mája 2017 o 13:26 #99898ahojko
Účastník (Participant)dotyčný asi nechce, lebo nehladá spôsoby…
veru tak, pecene holuby nikde nepadaju do huby…Zjavne to az tak velmi nechce… ale aspon ja som sa co to naucil
o stvorkolkach…
Diky.. 👍
1. júna 2017 o 1:04 #99899Mlhos
Účastník (Participant)Heh bistu kotuhy uz ste tak zostarli ze nedokazete ist hladat nejake dalsie miesto zas ta ista Borova sihot ja nemam chatu ani nechodim na ryby lebo to iste miesto ma nebavi dvakrat prezijem a to uz viem aj kolko je tam stoliciek a aku vyplatu mal kuchar ale toto uz po x- ty x na tom istom mieste to uz tam bol aj taky co tam ani byt nechcel tam uz pojdu iba ti co musia byt za kazdu cenu vsade nie ze by som im to zavidel ale toto uz je fakt geriatria pred chalupku na lavicku lebo dalej netrafim stratilo to smrnc uz sa nehlada miesto uz sa nechysta nepripravuje nedohaduje uz nieje ziadne ocakavanie ziadna diskusia co bude ako tam bude a potom ako bolo co bolo ale zostalo iba cakanie na smrt
1. júna 2017 o 2:54 #99900ahojko
Účastník (Participant)Chodia tam ludia lebo sa chcu stretnut a zabavit sa po roku s priatelmi a znamymi ktorych dlho nevideli, a urobit to na vyskusanom prijemnom mieste. Ale zjavne to je nieco comu Ty nerozumies… 😟 lebo to sa istotne nenazyva cakanim na smrt!..
1. júna 2017 o 7:21 #99901przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mlhoš, my sa máme radi a je jedno, kde sa trtkáme tri dni.
Sihoť ponúka dostatočné kapacity stanmi počnúc cez chatky až po kvalitné hotelové dvojlôžka, super pajta je bonus. Náčelník dal tabuľku pred troma dňami a už je tam prihlásených vyše 60 umierajúcich starcov z lavičky pred domom… 😁
Areál prekrásny, je približne rovnako ďaleko zo šeckých koncov respubliky.
Využívame ju preto, ako základňu pre výjazdy do širšieho okolia 100-200 km, až do Poľska.Stále je tam po okolí kopa miest, čo si ešte pozrieť chcem a zatiaľ som sa tam nikdy nedostal, ale to pavúčinami pripútaný trolejbusár, čo jazdí stáááále tie isté trasy, nikdy nepochopí… 😁
Ale ďakujeme, že si nám sto peťdesiaty piaty krát napísal, čo ťa nebaví a čo si o nás, starých kripľov myslíš… Potešenie na našej strane. 😎 😁
1. júna 2017 o 15:49 #99902kavis
Účastník (Participant)Ale chlopi neriešte ho veď on asi nepatrí do partie Geriatrikov kedže si pamätá dze bol včera 😈
1. júna 2017 o 16:13 #99903ahojko
Účastník (Participant)Kavis,
vies v Google-i to vysvetlene nie je,
tak sme mu chceli troska pomoct..
1. júna 2017 o 16:40 #99904Mlhos
Účastník (Participant)Už je tam prihlásených vyše 60 umierajúcich starcov z lavičky pred domom… 😁 no ked do toho poctu starcov pocitas aj tych bratrancov sestrenice a deti co si niektori beru tak ano ja som napocital iba 30
no ja si pametam vselico aj to co kedysi pred 7 rokmi pisal papi na motorajde dobrych miest je na slovensku najmenej stovka len uz na tretom sa nejak zasekli asi im vymazalo pamet 😁 a teraz tam podskakuju ako pokazena platna
Sihoť ponúka dostatočné kapacity stanmi počnúc cez chatky až po kvalitné hotelové dvojlôžka, super pajta je bonus.
aj Fico vselico ponuka napriek tomu ho nevolim asi nie som geriatrik 😁1. júna 2017 o 19:12 #99905przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kavis, on začal riešiť nás.
Pritom nevie rátať.
Nevie ani, že napr. dobré festivaly majú už viac desiatok ročníkov, sú na tom istom mieste, menia sa len účinkujúci a programy.
Nevie, že toto je o ľuďoch, stovky dobrých miest navštevujeme buď zo Sihote, alebo cez celý rok vo väčších či menších skupinách. Ja mám napr. šecky víkendy vyťažené a šľak ma ide trafiť, keď mi to nevychádza.
Napríklad teraz, jak boli Kapore, naraz bol aj Halič, aj Levice-Margita, aj Gabčíkovo a aj v Maďarsku zraz. Chodím na šecky už roky, šade plno známych a teraz som nikam nemohol.
Lebo. 😟
😛 😈 Mlhoš jazdí sám, lebo už všade bol a už sa s každým pohádal, tak je vraj „orol“ a my sme len vrabce… 😁
Chvalabohu, že je to tak… 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

KTM 1390 Super Adventure R 2025: vlajková loď značky

Vychádza nový časopis Motoroute 6/2024

Naložená limitka: Nový Triumph Bonneville Bobber TFC

Ducati Panigale V4 Tricolore 2025

Ducati Multistrada V2 S 2025: nový vietor v strednej triede

Výber oblečenia pre spolujazdca na motocykli: Bezpečnosť, komfort a technológie materiálov

Harley Davidson: Summer Vibes – veľké porovnanie

Nový Ducati Streetfighter V4 2025: 214 koní

KTM AG čelí insolvencii a žiada o reštrukturalizáciu

Ušetri – kúp motorku do konca roka!

Nový Ducati Streetfighter V4 2025: 214 koní

KTM AG čelí insolvencii a žiada o reštrukturalizáciu

Triumph Tiger Sport 660 2025: s naloženou výbavou

Ducati Multistrada V2 S 2025: nový vietor v strednej triede

Predstavené nové BMW F 900 R a F 900 XR 2025

VIDEO Report EICMA 2024: Ducati, Yamaha, Moto Guzzi, Benelli a SWM

Naložená limitka: Nový Triumph Bonneville Bobber TFC

Moto Guzzi V7 Sport: talianska ikona dostala elektroniku