5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
- This topic has 191 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › 5. Exebatovica- Kukovica a Miokovica
Alik ak budes v sobotu rano vladat odist… 😁
Alik tak ja ťa pôjdem vyprevadiť ráno a zamávať 😉 😁
No co uz dojdem kuknut co nove v nedozeroch uz viem kde t je tak co neviuzit 😁
Vzhľadom na to že som ako vínna muška rozmýšľam nad účasťou. Pred 4 týždňami liečenia by to asi bodlo.Nééééé???????? 😀 😀 😀 😀 😀
Gipsyrodičia – bude nám cťou ak prídete . 😉
Kukynko, srdeeenko moje, tos budem moset vladat
Jeeej Gipsyrodicia, pridite, pridite 😁
Miocicek, to je od teba slachetne, ze si privstanes 😉
No dovolte mi aspon takto pogratulovat oslavencom . Kuky a bacha aby si si zas domov biele mysi nedoniesol. 😁
Alík – ty si snad nemyslíš že stihneš vôbec ísť spať … 😁
Temny 😎 pozdravuj
Ja vam vsetkym trom prajem vseckeho dobreho a nech sa vam splni vsetko pocom tuzite nech sa teda vase tuzbi viplnia…
No ja radsej zostanem doma a hadam …
ozaj nevie niekto o niekom kto by chcel uplne novu gitau elektriku??predam….😁 😁
Miok je mi luto no nejako ti tu rku nepodam iked si mi hovorila ze mam prinst…vsetko naj 😉
No ak sa dozijem tak dojdem kuknut na hovada ako sa budu hovadit 😘 😘 😈 😈 😈 😈 😈 😈
No ak sa dozijem tak dojdem kuknut na hovada ako sa budu hovadit 😘 😘 😈 😈 😈 😈 😈 😈
Inak pojde niekto tento vikend na kambodzu?haaaa, alebo pojdem saaaam kuknut lebo bude dobry revival IM, Kabat, GD,BS, Ramstein,MC,BJ,atd ? takze koho zasa uvidiiiiim tam?
Aj ja teda gratulujem predcasne a len na dialku zial 😠
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |