Connect with us

Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Máte predstavu, aká je dlhá brzdná dráha?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 91 )
  • Autor
    Jozefko
    Účastník (Participant)

yagiza to co som ti povodne mapisal som radsej zmazal a napisem len BEZ KOMENTARA !

eXeBaT
    Účastník (Participant)

So spolujazdcom je priľnavosť pneumatík vyššia, lepšie robíš v zákrutách náklony, ako pri samotnom jazdcovi, ale pri brzdení je potrebná dlhšia dráha, dá sa to porovnať s plne naloženým vlakom, ktorý nemáš šancu okamžite zastaviť, ale prázdnu lokomotívu áno.

Jozefko
    Účastník (Participant)

raptor 😀 kukni moju gal … neviem na com jazdis ale myslim si ze mam priemerne tasku moto … a viem co je to brzdit hlavne ked ti nejaky plechovkar neda prednost …

raptor
    Účastník (Participant)

jozefko nechajme to tak hm?

yaga kedy sa dozviem ktore pismenko bolo to spravne s tvojho kvizu?

Jozefko
    Účastník (Participant)

eXeBaT ten zaciatok bol dobry moto pri vissom zatazeni zmeni velkost sticnej plochy je vecsia …. to pri kovovom kolese nieje mozne … 😕

Jozefko
    Účastník (Participant)

raptor oki ja neberiem nikomu nazor … 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Trenie Jozefko, trenie 😉 Ten vláčik je celkom pekný a reálny príklad.

raptor
    Účastník (Participant)

jozefko snazne ta prosim, nechaj to tak a bacha na pravopis

myslis si ze ked si za teba na motorku sadne druhy clovek tak ta stycna plocha plenumatiky sa zmeni natolko ze vykompenzuje hmotonost toho cloveka.. ked si taky frajer tak iste vies ze tu hmotornost musis este vynasobit rychlostou kt sa pohubujes ale na druhej strane cim rychlejsie ides tym mensi efekt bude mat vaha spolujadza na podla mna zvacsenie stycnej plochy pneumatiky…

Jozefko
    Účastník (Participant)

raptor ok dam na tvoju radu a vzdavam sa 🙂 nechcel som Vas popudit … len som chcel vediet Vase nazori koli clanku ktory prepisujem … 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Môžem to uzavrieť s tým, že čím ťažší, tým potrebná dlhšia brzdná dráha? … než sa pohryziete 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Yagizááááááááá kto mal pravdu v tvojom kvíze? Ako je to? 😁

raptor
    Účastník (Participant)

ja ho „dotrham“ :75: nech si sadne na svoj skutrik a zabrzdi ako najlepsie vie

a potom si za neho sadnem ja a nech zabrzdi ako najlepsie vie, a bude prekvapkany…

yagiza
    Účastník (Participant)

Jozefko uz som zvedava na ten clanok, co mi moze dat skutrista s najazdenymi 10 000km suchymi, co opisal clanok z nejakej super citanky…

raptor isiel si na to dobre aj ja som tak uvazovala, ale povedala som ze C rovnako ako eXeBaT spravna odpoved je D a vsetci fyzici vam to aj vsetko pekne rozpocitaju

Jozefko
    Účastník (Participant)

raptor yagiza eXeBaT Poslal som ten clanok …

Jozefko
    Účastník (Participant)

raptor nebudes sa bat ? 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 91 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri