Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Problém s dovezením motorky
Pocul som vselico aletakto sa nehat ojebosit hmmm sak ked idem zobrat moto a nemam ako odniest tak necham zalohu iba alebo poviem ze prachy dam ked ju zoberem a nie necham prachy a aj moto niekomu inak daj vedet kedy a pridam sa pretoze taeto kesefty nemam rad a rad by som si zasado niekoho alebo niecoho uderil xixixix ked robi zle druhym a ze vraj motorkarska rodina prd ojebavaci su to niektori xixixix 😁
ZOMBY ale cbr900rr ma predsa velky kamion a to budi respekt aj pred motorkarmi 😀
modroocko drzim palcaky nech vam to vyjde teda
Taaaakže…riadne sme to zvážili a je pravda že za ten mesiac mohli vymeniť na tej mašine aj to čo sa nedá takže, odstupujeme od kúpy a nárokujeme vrátenie peňazí… už sme im to oboznámili a ja som mala "predslov" kde nebola ani spojka slušná 😁 😇
keď vrátia peniaze..majú prísť zajtra..všetko vám oznámim… takže tento víkend sa do Dubnice nepôjde… zatial… 😛
ešte raz veľmi pekne ďakujeme za podporu a to garantujem, že hentí dvaja nepredajú už ani hovno 🤐 predbežne budem informovať
blueeyes : …však načo by predávali hovno, keď môžu takýmto spôsobom predať tú motorku aj 3x. 😁
Bubo neprovokuj ma lebo som riadne naštartovaná 😟 ☹️
ZOMBY heeeeeej co mi tu skaces do cbr-a??? haaa? ☹️ sa mi tak kuka, ze uz si prilis dlho tam v usa a uz si sa plne adaptoval na XXXL "american hamburger girls" 😁 😁 😛
vampirelady ale necertisa i ked si rozcertena rozkosna. a mysi to s cbrom vykecaame dame cajiku a chlapsky sa dohodneme 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |