SILVESTER 2007 !!!!
- This topic has 303 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 17 years by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER 2007 !!!!
Monty tak nič… 🤐
Furby napíš si FU(a)RBY + LAKY 😁 😁
cbr900 Furby no a už budete dvaja na izbe 😁
cbr900 len aby si Ty nebol sám 😀
Furby … počuj mladý… hovorí ti niečo slovko REŠPEKT (RESPECT)? .. tak do najbližšieho stretka máš domácu úlohu… na dve A4 napísať esej o význame slova… čo sa rehlíš??? … myslím to vážne …. a neodvrávať 😀 … zober si FU(a)RBYčky a píšeme, píšeme 😀 😁 😁
Furby …ako pre koho… ty jeden clovek bez RESPEKTU 😀 😇
Monty nesľubujem moc ale ak prídeme tak až v sobotu na kolko robievam aj soboty ale budeme sa snažiť, silvester je silvester a dúfam, že príde aj Tóóóno 😀
cbr900 jaj to aby si vedel ako sa máš ku mne správať? 😁
santal007 a čo že som čierny! 😎
No mierna zmena planu… bohuzial nam to financne nevychadza takze sa nebudeme moct zucastnit hoci sme sa velmi tesili 😠 😠
Monty pripíš si amazonka + oskar. Toto si vraj nenechá ujsť 😈
Tak pani a dami a v mojom nabytom programe sa nasla skulinka a pridem sa ukazat ja na silvestra budem po vyplachu mozgu (lebo idem do holandska na rekracny pobyt eheh) takze Zomby alias mnich vas pride obstastnit (hlavne zeny)!
Prosim zajednajtemi izbu z gumovim nabytkom a aj z gumovu ancu lebo sa nechcem zenit 😁!
A dufam ze bude kopec kofoly pretoze Zomby uz je 😇
Tak sa uvidime banda!
To ste radi co! ja tiez! 😈 tak dozhryzenia
ZOMBY Jasne Ty hovado, kofoly s nápisom Jack Daniels 😈 😈 😈
Heavy 😘 😘 😘 Dakujem, presno toto je pre mna ja len to môžem 😇 😇
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |