Connect with us

Svet plný debilov

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Svet plný debilov

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 38 )
  • Autor
    papaya
    Účastník (Participant)

eXe ja ze napises ze nasypat cukor do nadrze 🤐 😁 😁

eXeBaT
    Účastník (Participant)

papaya

To je zase starý škótsky zvyk 😁

doctor
    Účastník (Participant)

Ja stale zhruba viem kolko tam mam benzinu.Hrkanie by mi nepomohlo kedze mam nadrz pod sedadlom.A vynulovat ti to mohol aj maly chlapec ktory sa tovil okolo motorky.A preco by si chcela ist 180?To uz neni vozenie ale samovrazda.

yagiza
    Účastník (Participant)

eXeBaT papaya dufam ze jedneho dna sem na motorkach zavitate a my vam budeme moct ukazat nase „zvyklosti“. kedze budete mat ale zahranicne znacky neviem ktorej zvyklosti sa dockate 😀

doctor 180 by som nechcela ist, tolko aj jazdim, ale viacej piskot nevyda😟 . jazdit by som chcela 250 🙂 to je adrenalin a musite mat cerstvy prisun pacientov, to by ste potom vsetci mohli byt gunekologmi 😉

jaRRo
    Účastník (Participant)

ano mala by si sa naucit nadrz sem tam prehrkat ked tam nico sblnka je to super ale uplne naj je ked mam kratasi idem cez mesto a dam do plna vtedy to tak prijemne chladi na stehna super pocit 🙂 🙂 🙂

tlmic
    Účastník (Participant)

[byagiza] ty si teda musela byt riadne nasrana a vidim ze vies aj pekne nadavat. Bol aj vztyčený prostredník? 😁

yagiza
    Účastník (Participant)

jaRRo dam do plna vtedy to tak prijemne chladi na stehna super pocit nesnaz sa ma tu nahovorit na prasaciny 😀 😀 😀

stareho psa novym trikom nenaucis. dlhe roky mi to fungovalo az teraz… 🙂

doctor
    Účastník (Participant)

yagiza ja som aj gynekolog ale vyberam si svoju klientelu.Ty si nejak friska.Moc sa neponahlaj lebo zle dopadnes.Ale zas predat obcas nejake tie oblicky nie je zle.Aspon si trochu clovek zarobi a ma na benzin.

yagiza
    Účastník (Participant)

tlmic a na koho by som to tak robila? nie tuna ked niekoho chces nasrat urobis „V“ znak ako mier, ale obratene, tak ze mas dlan obratenu k sebe a pohybes zapastim parkrat hore-dole 🙂 🙂

mohla som ist 180 na autostrade a keby ide za mnou dalsi debil co nedodrzuje prepisy uz by som tu nebola 😠

yagiza
    Účastník (Participant)

doctor uz som havarovala a bolo to v rychlosti 15kmh! a aj skoro vsetky moje „obsuchy“ boli v nizkych rychlostiachdo 60kmh. ale som zaregistrovana v anglickej databaze nahradnych dielov 😁

akoto ze si AJ gynekolog? normalne si na onkologii, ale ked gynekolog chyba zaskocis? 😁

jaRRo
    Účastník (Participant)

no vies co prvy krat som na to nemyslel ale aspon viem na co myslis ty 😟

trreba skusit si pes!! no neviem ci posluchas na slovo 😉

KAISO
    Účastník (Participant)

😁

jaRRo
    Účastník (Participant)

hou hou hou yaziga neber to tak tragicky kebyze ides aj 180 na autostrade bola by si tu medzi nami len viac nastvata pri dojdeny benzinu nedochazda k zablokovaniu kolesa 😁 ale len k strelbam a sekaniu motorky to uz by si vedela ze mas ist na kraj a par km by si ju pootlacila 🙂

yagiza
    Účastník (Participant)

jaRRo moto riadne rychlo zabrzdi a ak ten za tebou je len 2 sekundy za tebou a nespamata sa vleti do teba.a ak nie, skusal si uz tlacit v piatok na obed motorku cez tri jazdne pruhy? 😀

milan3232
    Účastník (Participant)

yagiza he he, uz si ta predstavujem. Bahniacka yagiza. V takomto pripade nechavam moto v praci a idem domov bud s kolegom, alebo busom. 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 38 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri