Connect with us

Vodu káže, víno pije

Domov Diskusné Fóra Kaviareň Vodu káže, víno pije

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 90 )
  • Autor
    Vadim
    Účastník (Participant)

Yagiza:

Nie. Tvrdím, že keď všetky zúčastnené strany DOHODNÚ, tak je to v poriadku.

Príklad č. 1: exebat ? SMN ? inzercia

Príklad č. 2: Motomagazín ? exebat články

Príklad č. 3: SMN ? motoride ? články

Ale keď jedna zo strán nesúhlasí, tak to v poriadku nie je.

Príklad: motoride ? exebat – články (motoride nesúhlasí)

Problém nastane, keď rozdielne názory niekto začne brať, ako osobný útok.

Príklad: Ja nesúhlasím s Robovým postupom (môžem mať takýto názor?). On to berie, ako osobný útok a zablokuje komunikáciu, ktorou by sa vec dala vyriešiť.

Problém nenastane, ak si strany vysvetlia svoje názory.

Príklad: Herghott sa stal šéfredaktorom českého periodika, ktoré ukradlo názov ?SMN?. Ja som nesúhlasil s týmto postupom a Herghottovi (ktorého poznám od narodenia) som odmietol akúkoľvek spoluprácu. Neviem, či akceptoval moje dôvody, ale rešpektoval ich a myslím, že naše kamarátske vzťahy to nijako nenarušilo.

Mimochodom ? spomínané periodikum o pár týždňov skapalo.

kuriatko
    Účastník (Participant)

co vam sibe? stiahnut gate, naplieskat obom na holu a potom pod hrozbou nekupenia lizatka prinutit oboch podat si ruky a dat si pusy.. takto sa to riesi pochlapsky.. 🙂

psik
    Účastník (Participant)

kuriatko Ty bitkárske kura! Ty nás tu navádzaš na homosexuálne praktiky!? Ako keby si vlastnilo sado-maso salón 😀

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Vadim

1.

Nezamlžuj a nepíš nové pravidlá, ako sa majú vydávať články na internete.

Ak si autor dá tú námahu s písaním článku a uverejní ho potom na 10-tich serveroch, je to iba jeho osobné rozhodnutie. motoride.sk je konkurencia exebatu a ja sa nemám čo prosiť, pýtať, alebo si zisťovať, či ho už neuverejnil o pár hodín skôr a či to môžem urobiť aj ja a to isté nemusí robiť ani Awia. Toľko článkov v zálohe nemám(e), aby sme si mohli vyberať.

Na obidvoch stranách sú „skalní“ návštevníci a zástanci svojej „obľúbenej“ stránky, ktorí nenavštevujú obidva weby. Je ich málo, ale sú aj takí a ďalším faktom je diskusia k článku, ktorá nebude nikdy rovnaká.

2.

Ty, ktorý si predo mnou vystupoval ako človek, ktorý spája ľudí a tieto dva weby si z pre mňa nepochopiteľných dôvodov začal robiť pravý opak. To, čo práve napíšem je osobné, ale nech sú ľudia v obraze. Posledné dva týždne sa nezhodujeme už v žiadnom názore, naše telefonáty sa končia hádkou, ak si nedrbneme telefónom. Tvoj útok na draciatko bol klincom a zároveň dôvodom, nekomunikovať s tebou, pretože by sa to opäť skončilo iba hádkou.

3.

Reklamu na exebat.sk ponúkam zadarmo iba vyše mesiaca. Predtým neexistovali oficiálne reklamné plochy, ale tvoj banner, alebo odkaz bol napríklad na vrchu inzercie a pod.

4.

nie si moderátorom diskusného fóra na motoride.sk? Zlé jazyky tvrdia, že si „teda“ bol. Iba to by vysvetľovalo, prečo si sa obul do exebatu a stál za motoride.sk.

Ak si iba obyčajný čitateľ a užívateľ týchto dvoch serverov, nechaj to prosím ťa na mňa a na Awiu, akým smerom sa to bude uberať a nemiešaj sa do toho. Ďakujem.

psik
    Účastník (Participant)

eXeBaT : Som tretí, ktorého hádžeš cez palubu po tom, ako ti pomohli dostať loďku z plytčiny na vodu, alebo som na niekoho zabudol: Romo, Čajka, ja… Veľa šťastia v hlbokej vode 😉

eXeBaT
    Účastník (Participant)

Pre tých, ktorí o tom nevedia. psik a Vadim je tá istá osoba.

Topiaci sa slamky chytá.

Práve si sa predviedol, čo si skutočne za človeka. Nenávidíš Ladisa (čajku), ale s radosťou sa o neho práve opieraš. Vadimko, možno oblbneš tým posledným príspevkom ľudí, ktorí do toho nevidia, ale ostatných zainteresovaných maximálne pobavíš.

psik
    Účastník (Participant)

eXeBaT : Ako sa ty vieš vžiť do pocitov iných? Láska, nenávisť – pohadzuješ si s nimi ako žonglér. NIKTO do toho, čo bolo medzi nimi a tebou nevidí. Všetci poznáme iba TVOJU verziu. Ta jediný vieš, ako to bolo naozaj… Nevadí. Svet sa točí ďalej 😎

raptor
    Účastník (Participant)

vadim vadim vadim… normalne sa s teba smejem a zacinam verit ze aj chlapi mozu byt v prechode

najprv zlahcis vaznost mojich slov hned jednym dychom dodas bez komentara, darmo stareho psa

novym kuskom nenaucis…

robis to sice este stale takticky ale uz detinsky priehladne…

pisat ze ta exebat hodil cez palubu je nehorazne klamstvo, do vasho vztahu nevidim ale osobne sa

mi zda ze ste si pomahali obaja vzajomne, tvoje spravanie by som prirovnal k malemu decku s kt.

sa uz ostatni nechcu hrat na jednom pieskovisku (je jedno preco) a ono pri odchode chce znicit

vsetky svoje „pieskove hrady“

vadim polozim ti jednu jedinu poslednu otazku na ktoru by som bol velmi rad keby si mi odpovedal

a potom sa uz mozeme navzajom uplne ignorovat

„ukaz mi prosim ta diskusiu (tu alebo na motoride) v kt. mal niekto iny inaksi nazor ako mas ty

a ty si uznal ze sa mylis a dotycny ma pravdu“

ak take nieco cirou nahodou nenajdes tak skus porozmyslat nad tym ze NIKTO nemoze mat stale pravdu

ani ty nie a nepis mi prosim ta vety typu vajce chce poucovat sliepku lebo na to ti obratom odpisem

ze nova generacia je automaticky lepsie ako predchadzajuca (co myslim globalne, nie vo vztahu ty a ja)

dakujem

psik
    Účastník (Participant)

raptor : Príklad starý 3 dni:

salat: To som nevedel (smajlík s očami vyvalenými od prekvapenia) V tom prípade, keď má zákazník problém, že aj po vyvážení mu kmitá koleso, môže požiadať o aretáciu vyvažovačky a za 5 minút sa dozvie, že chybu musí hľadať inde.

To je myslím informácia užitočná pre každého. Dík.

Je to ale o tom, že motorkami sa zaoberám 30 rokov z toho asi 8 profesionálne. Tak by sa patrilo, aby som o nich vedel viac, ako tí, ktorí ich majú ako hobby. A do debát, kde si nie som istý, sa nezapájam.

Keby sme sa začali baviť o hocičom inom, to by si sa ľahko presvedčil, že sa takmer v ničom nevyznám 🤐 Ale miesto tliachania o kladivkach a pozlatkach by som pekne krázne držal hubu 🤐

eXeBaT
    Účastník (Participant)

psik

Aj jaj jáj. Nechce sa mi to tu už mútiť, ale zase si nenapísal čistú pravdu. Spomeň si Vadimko, ako sme spolu rozoberali rozbaľovacie menu na exebate … hm? Nerozumieš sa tomu, ale za každú cenu si sa hádal a napokon keď som ťa zasypal argumentami, drbol si telefónom ako malý chlapec. Poslal som ti emailík s troma TOP bankovými stránkami vrátane nbs.sk, aby si pochopil, že to menu nie je môj výmysel a je to najlepšie riešenie. Tvoja odpoveď mala byť „Prepáč, mýlil som sa“, ale ty si chybu nepriznáš nikdy. 😘

raptor
    Účastník (Participant)

netliacham o kladivkach aj ked pripustam ze to bolo povedane obrazne, povedal som to co som videl ale naspat k teme…

tvoj priklad som si vsimol a aj ked to nie je to co som chcel beriem!!

poprosim ta zdvorilo sa ignorujme, nehovor a nenarazaj na mna vo svojich diskusiach (tu aj ma motoride)

a ja urobim to iste uz ma to nebavi ale som ten typ ze ked do mna niekto rypne vratim to naspat

peace on earth

yagiza
    Účastník (Participant)

Vadim obhajujes sa ( i ked nesuhlasim so vsetkym co pises a nevidim do veci do ktorych ty vidis)- ale vsetka cest. myslim ze vydavatelstva za vydavanie knih platia (alebo nie?)v kazdom pripade autor podpise zmluvu, v ktorej je jasne uvedene ze ta kniha nesmie byt vydana v inom vydavatelstve. Kedze som nikdy clanok pre motoride nenapisala, tak som nevedela, ze Awia chce mat clanky exkluzivne pre motoride, cize sa nesmu nikde inde uverejnit. Ak je ale tak ako ty vravis, awia by mal ujasnit toto pravidlo vsetkym, nemyslis? mne sa tak zda ze awia si vytvara pravidla a meni ich ako vietor fuka. 🙂

yagiza
    Účastník (Participant)

kuriatko dvaja chlapi so stiahnutymi gatami si davaju pusu… mozem sa potom prist pozriet? 😉

raptor
    Účastník (Participant)

yagiza kuriatko svoje obsesnezvratene chute si vybijajte vo svojich vlhkych fantaziach 😉

nie je dolezite kedy pritlacit, ovela dolezitejsie je kedy povolit

Vadim
    Účastník (Participant)

eXeBaT : Myslím, že je nemá význam, riešiť ten telefonát verejne, ale keď chceš…

Volal si mi v noci a vedľa mňa spala frajerka a 17 mesačné dieťa. Ja som ti dookola vysvetloval, že MNE OSOBNE nevyhovujú roletky. Možno sú progresívne a moderné, ale MNE OSOBNE viac vyhovuje, keď celé menu vidím priamo pred sebou, ako je to na motoride, alebo na Mikeho webe. Je to môj subjektívny pocit. Nepomôžem si. Ty si zase tvrdil to svoje. Preto som ti povedal, že to nemá zmysel, že sa točíme sa v kruhu a zložil som. Potom som prešiel do vedľajšej izby a pokračovali sme na chate.

raptor : Ešte si spomínam na jeden PODSTATNÝ prípad, keď som sa mýlil. Bolo to 90-130. Nemal som problém, sa Awiovi za svoj omyl ospravedlniť písomne, Herghottovi osobne a ostatným na webe. Len to už neviem nájsť. Že ťa budem ignorovať, to ti nemôžem sľúbiť, ak zase vypotíš takú hovadinu, ako kladivko-pozlátko. Veď takýmito výmyslami poškodzuješ výrobcov, predajcov aj dôveryhodnosť webu. Aj ty pokojne kritizuj mňa, keď sa mi podarí, čosi podobné (Veď aj génius, ako som ja, sa môže seknúť.). Mne to vôbec neprekáža, pokiaľ zase nezačneš o veľkosti pipíkov a výške cikania. Na racionálnu debatu som pripravený kedykoľvek.

yagiza : Nemusíš so mnou súhlasiť. Ja mám taký názor, a ty zase iný. Veď je to normálne. Paradoxné na tom je ale to, že ja som tú tému otvoril práve preto, lebo som chcel pomôcť exebatu. Veď ak exebat získa image, že „kopíruje“ články z motoride, neuškodí tým ani mne, ani tebe, ani Lienke, ale len a len exebatu…

Mimochodom. Keď do teba na motoride rýpali za tie vlasy, tak ma to dosť nasieralo, ale nechcel som do toho zasahovať práve preto, lebo to boli tí istí ľudia, ktorí rýpu aj do mňa a nechcel som, aby to vyzeralo, že som zneužil situáciu…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16 až 30 (z celkového počtu 90 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri