Výzva
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Výzva
- This topic has 3 odpovede, 4 hlasy, and was last updated pred 15 years, 3 months by
RoboNM.
-
AutorPríspevky
-
16. septembra 2009 o 22:05 #82309
AMIS
Účastník (Participant)Touto cestou apelujem na motocyklovú federáciu, kluby, ktoré sa hrajú na MC, motočasopisy a motonovinárov .
Prečo to v okolitých štátoch vedia a my len plačeme, že nás nikto nemá rád a každý do nás búra , prečo tu každý RIPuje a jednu z mála akcií pre zviditeľnenie bojkotuje, lebo nebude žiadnemu plechovkárovi umývať okná ……..
Všetci vravia aké to je vonku bezpečné len náš národ je trpo.
Inšpirujte sa kompetentní :
[linka]17. septembra 2009 o 4:57 #82310italofighter
Účastník (Participant)AMIS pekne ale je to tak kazdy len tvrdi ze motorkari su vynny lebo prinizko lietaju ano su aj taky ale je kopa takych ktory kolkokrat havaruju nie svojou vinou ale tym ze ich prehliadli plechovkari alebo dokonca im nedali prednost nebodaj sa priamo strcili do cesty v domneni ze sak ja mam auto ja to stihnem
17. septembra 2009 o 7:32 #82311Slon
Účastník (Participant)U nás to asi nie je možné , tu sú frajeri len za sklom…
Každá akcia na zvýšenie bezpečnosti tu stroskotala len kôli ľuďom ktorý sú voči takým akciám véééľmo pesimistický a nedokážu priložiť ruku k dielu,koniec koncov to vieš sám z predošlých diskusií o umývaní okien,reflexných vestách a pod.
To ale neznamená ,že by som sa s radosťou nepridal SMF,MC kluby podľa mňa sa viac starajú o seba a svoj piesoček…17. septembra 2009 o 10:42 #82312RoboNM
Účastník (Participant)A načo? Jazdím sám pre seba, necítim potrebu sa zviditeľňovať. Nepovažujem sa za nejakého "všeobecného" motorkára, necítim potrebu bojovať za každého 😉 Amisko, neblbni nám aj ty, stačí mi, že sa nám zbláznil jeden váš bývalý zamestnanec 😠 😟
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

KTM 1390 Super Adventure R 2025: vlajková loď značky

Vychádza nový časopis Motoroute 6/2024

Naložená limitka: Nový Triumph Bonneville Bobber TFC

Ducati Panigale V4 Tricolore 2025

Ducati Multistrada V2 S 2025: nový vietor v strednej triede

Výber oblečenia pre spolujazdca na motocykli: Bezpečnosť, komfort a technológie materiálov

Harley Davidson: Summer Vibes – veľké porovnanie

Nový Ducati Streetfighter V4 2025: 214 koní

KTM AG čelí insolvencii a žiada o reštrukturalizáciu

Ušetri – kúp motorku do konca roka!

Nový Ducati Streetfighter V4 2025: 214 koní

KTM AG čelí insolvencii a žiada o reštrukturalizáciu

Triumph Tiger Sport 660 2025: s naloženou výbavou

Ducati Multistrada V2 S 2025: nový vietor v strednej triede

Predstavené nové BMW F 900 R a F 900 XR 2025

VIDEO Report EICMA 2024: Ducati, Yamaha, Moto Guzzi, Benelli a SWM

Naložená limitka: Nový Triumph Bonneville Bobber TFC

Moto Guzzi V7 Sport: talianska ikona dostala elektroniku