Podujatia

Dragstery už túto sobotu v Trenčíne na letisku

Publikovaný

on

Automax POWER FEST 2008 vol.2

Slovenská šprintérska asociácia Vám predstavuje 3. kolo IV. ročníka Pretekov v zrýchlení áut a motocyklov.

Termín: 20 septembra (sobota) 2008
Miesto: letisko Trenčín
Program: 9.00 : otvorenie brán
9.00-18.00. : registrácia štartujúcich v disciplíne šprint na 1/4 míle
11.30 ? 18.00 : kvalifikácie (nelimitovaný počet jázd!)
11.00 ? 19.00 : tuningový zraz ( leštenkárske parkovisko )
11.00 ? 15.00 : atrakcie
18.15 ? 19.15: finálové jazdy
19.20: vyhlásenie víťazov
Atrakcie: Exhibícia ? super výkonného dragbike s výkonom 350 koní!!! ( zrýchlenie z 0-100 km/h: 1 sec.!, najlepší čas: ¼ míle: 8,30s ! ) , drift show v podaní legendy J. Béreša, výstava luxusných áut, Stunt rider show ? motoristická akrobacia maďarského kaskadéra Hidi Mikiho, výstava a predvádzanie RC modelov.
Vstupné: 200 Sk/osoba + v cene energetický nápoj BOMBA!, deti do 10 rokov a ZP, ZŤP ZDARMA!
Štartovné: 200 Sk (nelimitovaný počet meraných jázd + finálové jazdy!!!)

Čo Vás ešte čaká? Pekné baby, nadupané stroje, vyleštené motorky, neuveriteľné výkony špeciálov stavaných na ?drag racing?, posádky zo zahraničia ? prisľúbili sa top jazdci z Poľska a Maďarska, tuningový jarmok, kvalitné občerstvenie, výstava a predstavenie RC modelov, proste kopa zážitkov.

Samozrejme opäť, ako jediný predstavíme pretekárom profesionálnu, plne automatizovanú šprintérsku časomieru s výstupom ?timeslip? a veľkoplošnými display-mi (homologizácia NHRA ), ktorú nám zabezpečí partner z Maďarska.

Pevne veríme, že bude v Trenčíne pokračovať i duel medzi čerstvým držiteľom slovenského šprintérskeho rekordu Ivana Šoltýsa na VW Lupo 1,9 TDI a českým rekordmanom p. Bradávkom na Honde CRX. Prvé kolo na krátkej trati 1/8 míle v Boľkovciach vyhral slovenský jazdec, uvidíme či zdolá českého súpera i na 402 metrovej trati. Do ich súboja sa však s pravdepodobnosťou zapoja i zahraničné posádky, poprípade správne doladený Nissan 300Z z Nitry, automobil, ktorý má momentálne azda najvyšší výkon na Slovensku, avšak doteraz musel čeliť technickým problémom…

Pravý motoristický nadšenec si to jednoducho nemôže vynechať! Príďte sa vyskúšať v šprinte na 1/4 míle, na uzavretej dráhe lemovanej tisíckami divákov, či vystaviť svoj nablýskaný motocykel, auto na vyhradenom parkovisku, alebo len prežiť tú atmosféru, o ktorej nestačí počuť, tú musí každý prežiť, vidieť, cítiť to…

Ak ste dostatočne závislý na benzínovom pachu a pachu spálených gúm, dozaista sa uvidíme.

Ďalšie informácie nájdete na www.zrychlenie.sk, kontakt: zrychlenie@zrychlenie.sk

S pozdravom organizátor
Slovenská šprintérska asociácia

6 komentárov

Najčítanejšie

Exit mobile version