Turistické články

Od Tatier do Humna…

Publikovaný

on

V Motomagazíne ste sa už čo to mohli dočítať o nezvyčajnom podniku, ktorý sa nachádza priamo pod štítmi našich najvyšších hôr. Teraz pre vás máme pripravených niekoľko noviniek a tipov, prečo v lete navštíviť nielen Vysoké Tatry, ale po ceste nevynechať ani posedenie v Tatranskej Lomnici – v netradičnom Humne.

Ak ste ešte stále nemali možnosť zastaviť sa v ňom a obzrieť zvláštnosti tohto podniku, nemali by ste váhať a v najbližšom období tak urobiť.

Ako sme sa dozvedeli, od minulého roka sa tu niekoľko vecí zmenilo. Zväčšenie kuchyne bolo jednou z týchto zmien – asi mali tých „stravníkov“ naozaj dosť :-).
Oproti minulému roku bolo rozšírené aj vonkajšie sedenie, obohatené o OPEN GRILL, takže pre tých, ktorí nechcú sedieť vo vnútri pod Madonniným Cadillacom, majú možnosť rozložiť sa vonku, chytať bronz s pivkom v ruke alebo skvelým mäskom z grilu na stole, (ak sa chystáte sadnúť na moto, tak s nealko pivkom :-)) a kochať sa vrcholmi Lomničáku. Pri krásnom, slnečnom počasí je to fakt pohľad do nebies.

Čo však zostalo po starom je, že si každý deň môžete vychutnať denné menu za vynikajúce ceny. Rovnako sa nezmenila vymoženosť, nám ženám, vstúpiť na párty, ktoré sa konajú každý víkend, celkom ZADARMO – v minulom roku tých akcií bolo naozaj požehnane 🙂 …a o stále výbornom jedle a drinkoch nemusím taktiež viac rozprávať. Nebola to teda len jednosezónna záležitosť. Humno latku, ktorú si postavilo naozaj vysoko, udržuje, vlastne povedala by som, stále vylepšuje.


Rezervácie na tel. č.: 052/44 22 550
GPS súradnice: 49.165523, 20.272494

www.humnotatry.sk [linka]
www.facebook.com/HumnoTatry [linka]



Text: Jana Letková, foto: archív Humno

Článok bol publikovaný v časopise Motomagazín 7 – 8/2012 Janka

Od Tatier do Humna..

3 komentáre

Najčítanejšie

Exit mobile version